Måndag, igen..

– veckorna springer iväg.. på onsdag är Lorenz 3 veckor.. Lucas är hemma 2 veckor nu igen, helt underbart. Inatt har Lorenz bara vaknat en gång, och han sover fortfarande. Super skönt, kaffe i lugn och ro i morgonsolen😍

Liam åkte till sin pappa igår, det känns så tomt utan honom. Han är verkligen en underbar storebror, när han går förbi Lorenz så klappar han på honom. Det känns så skönt att han inte känner sig utanför nu när Lorenz tar mycket av vår uppmärksamhet. Nu i veckan börjar han 2an, han längtar som bara den.
Helt ofattbart att de är mina❤️❤️

Helgen har varit lugn och skön, i fredags hade vi tacos mys. Vi var även på BVC för vägning, Lorenz har gått upp 500g på en vecka, skit bra. Man känner att han börjar bli tyngre. I lördags ändrade vi om i vardagsrummet, tillbaka till så vi hade det förut.

Igår gick vi ner till lekparken allihop, lunchade på coffe house. Lorenz var vaken hela tiden när vi var där, det gick super, han var så nöjd. Han har börjat vara vaken mycket mer och längre.
Idag kommer elektrikern och ska fixa det sista med pumpen till dräneringen, sen kan vi täcka igen hålet helt som vi har i trädgården. Längtar tills det blir ordning. Så idag blir det lite fix med det, samt att jag ska lägga klart stenarna längst staketet.
Nu blir det duschen för min del.

Kommentera