Måndag..

– usch vad tiden går fort.. Lucas är hemma en vecka till sen är det tillbaka till verkligheten på riktigt, ingen mer ledighet då. Inatt har jag fått sova, Lucas har haft natten.

Liam är lämnad i skolan, och jag sitter i morgonsolen och dricker mitt kaffe. Underbart.

Lagom fundersam på hur vi ska få ihop vardagen efter Lucas semester. Speciellt morgonen. Liam har sitt och sina aktiviteter, det blir spännande. Aja, det går som det går.

I veckan besökte vi Malmö, packat med folk pga Malmö festivalen. Super mysigt att gå runt där några timmar. Vi passade på att äta på restaurang, Lorenz sov hela tiden.

Vi var även på BVC, på en vecka har han vuxit 3 cm och gått upp 500 g. Så nu är han 54 cm och väger 3600 g. Det går snabbt. Han är med så mycket mer nu, vaken längre sträckor. Stanna tiden, tack. Efter BVC så lunchade vi på Ritz.

Denna vecka var badet riktigt uppskattat, han bara låg och mös och sprattlade runt. Tidigare gånger så har han varit väldigt skeptisk.

Alla dessa miner ?

Denna vecka blev det även ett benpass på gymmet. Känns helt underbart att kunna träna igen. Shiet vilken träningsverk jag hade 3 dagar efter. Haha. Mitt sista pass gjorde jag när jag var i vecka 29.

Lorenz var vid min sida hela tiden, förstår inte hur han lyckades sova igenom hela passet, livligt och massa stönande. Haha. Efter gymmet hade vi myskväll, välförtjänt.

Vi var ju i Khamn för att ta familjefoto till tidningen. Nu i veckan så var vi med ?

Liam kom hem igår och var på kalas hos maddox som fyller 6 år. Skojigt. Min stora plutt❤️ Liam och Lucas hade spelkväll igår, så jag och Lorenz hade myskväll.

Vi får väl se vad dagen har att erbjuda. Det blir väl lite jobb i trädgården, så man kan få ordning någongång.

Kommentera