Fredag

– fredag igen. Veckorna springer iväg.. jag som tänkte att jag skulle bli duktig på att uppdatera men det lyckas inte bli så. Dagarna går så snabbt. Aja..

Liam är hemma denna vecka, super mysigt att vara alla. Han myser med Lorenz som bara den, vilket är jätte roligt. Fördelen med stor åldersskillnad, ingen svartsjuka och Liam har förståelse att Lorenz behöver mycket tid. Liam började på handboll i onsdags, han tyckte det var super kul. Imorgon drar även hockeyn igång igen, det är lika bra att ha fullt upp alltid 🙂

I tisdags besökte vi bromöllas gym, trygga fitness. Lite annorlunda men bra. Dock saknade jag en massa maskiner som jag ”brukar” köra.

I onsdags fyllde Lucas år, hela 22 år. Jag tänker väldigt sällan på att han är 4 år yngre än mig. Men vi grattade honom med frukost på sängen och sång.

Jag och Lorenz körde till Karlshamn och hämtade honom på jobbet, passade även på att köka på en Thai restaurang.

I torsdags var vi på BVC, plutten växer som han ska. Nu väger han 4750g och är 57,5 cm.

Jätte tråkigt att lekparken i sölvesborg är avstängd.. men vi besökte skate parken i vilket fall.. köpte lite fika och satt där och tittade på stängslet, som de satt upp runt om..

Lorenz har börjat ”prata” en massa. Dessutom är han vaken så mycket mer, han vill hela tiden vara med på allt.

Igår hade Liam tid hos ögonläkaren, så det blev ett besök i Karlshamn för oss, för att titta hans syn och sådär. Då passade vi på att hälsa på Lucas på jobbet samt titta i affärerna. Vi lunchade och besökte deras lekpark. Super mysigt.

Kvällen avslutades med tårta och Paradise hotel, skit roligt. Som jag saknat pH. Det är så kul att titta på folk som gör bort sig.

Kommentera