Måndag.

– Liam är hemma igen, vilket är super skönt.

Dagarna flyter på, dock en aning för lite sömn. Det är jätte skönt att Lucas lämnar Liam i skolan på morgonen så jag slipper stressa upp efter natten.

Izza & moltas var på kaffe besök. Därefter hämtade jag Liam i skolan och vi körde direkt till Ikea. Var ”tvungen” att köpa ett badrumsskåp. Det var Lorenz första besök på Ikea och det gick super. Liam är så duktig och hjälpsam. Jag har faktiskt aldrig tänkt tanken ”åh vad jobbigt att Asa iväg 2 barn, hur ska detta gå” jag tar allt lite som det kommer.

Jag har alltid varit så stolt över Liam, han har alltid varit så duktig och förståndig. Han är lite Lill gammal, han är min bästa vän❤️

Men Ahh när vi sitter och äter på Ikea så säger Liam till mig att hockeyn har bytt dag, så nu är det på måndagar istället. Ahaaa, och där satt vi ca 1 h hemifrån och åt. Tog reda på vilken tid och skyndade oss genom Ikea. Hockeyn började kl 17 och vi lämnade Ikea 15.30. Vi hann precis. Lorenz får bara gilla läget och flyta med. Därefter vad det bara hem, duscha Liam, göra läxan och göra mat. Sen var måndagen över.

Tisdag, en lugnare dag. Dock inte så mycket sömn då heller. Passade på att bygga ihop Ikea möbeln Medans Liam var i skolan. Samt att jag har börjat med ett litet ”projekt” till Lorenz rum.

Vi får väl se om det slutar bra.

Klockan 13 så stängdes vattnet av hos oss, säkert hos fler i kvarteret, tror att Sölvesborgs energi skulle spola ledningarna. Så jag fick bunkra upp med en massa vatten, det var lixom avstängt till kl 22..

Liam ringde till mig runt 16 och frågade om vi kunde åka till ett badhus, men jag tyckte klockan var för mycket. Då passade han och en kompis på att bada i det vattnet som rann längst gatorna pga att ledningarna spolades.. helt brunt vatten. Men Ahh, busungar med massa idéer. Genom blöta, när Liam kom hem så sa han att de hade hittat ett eget badhus, jag svarade, Ahh i bajsvatten, och skrattade åt honom.

Men Ahh, blev även ett besök hos Yasmine igår, mysigt. Gick förbi schack matt, tydligen ska de ta bort sin barnavdelning i sölvesborg vilket är lite tråkigt..

Försökte ta lite foton på Lorenz igår, men han var inte jätte sugen på det.

När Lucas kom hem så satte vi upp badrumsskåpet, riktigt skönt att få upp det.. därefter beställde vi mat, jag orkade verkligen inte laga något.

Onsdag.. sovit dåligt även inatt, Lucas tog Lorenz på morgonen när han gick upp. Jag fick då sova till typ 9.20. Vaknade upp och tittade på klockan och tänkte Shieet. Vi skulle ju på föräldrargrupp kl 9.30. Aja, stressa upp, slänga på mig och Lorenz kläder och köra direkt ner. Vi hann, ca 10 min försenad bara, yeeay!

Ikväll har Liam handboll, innan dess så får jag se vad dagen har att erbjuda. Men Ahh dagarna springer iväg..

Kommentera