Söndag

– då var helgen snart slut. Veckan som varit så har Lorenz vaknat flera gånger under natten. Känns som jag dygnat hela veckan. Så helgen med Lucas hemma har varit super, äntligen lite sömn lixom. Vet inte varför, Lorenz kanske har någon utvecklingsfas.. jobbigt är det iaf.

Lördag -vi gick ner till stan, checkade lite butiker och sedan fikade vi på Ritz, super mysigt.

Därefter gick jag och Lorenz upp till ishallen för att titta på när Jonte spelade. Lite vildare än när Liam spelar match.

Åhh igår ringde Liam till mig och sa att han saknade mig ❤️ plutten, ikväll kommer han hem från sin pappa.

Gårdagen var lugn och skön. Lucas lagade mat och hade tänt en massa ljus när vi kom från hockeyn. Lorenz satt och chillade med oss i soffan. <<<< g ska jag försöka röja lite i källaren, usch jag vill verkligen få ordning där men det är så mycket skit som jag tryckt in i varje hörn. Hur mycket jag än rensar ut så syns det inte.. evighets projekt.. för övrigt så blir det en lugn söndag. ❤️ Någon som vägrar täcke ?

Kommentera