Torsdag..

– snart fredag, snart helg. Det betyder att Lucas är hemma och jag ska få min heliga sömn. Alltid efterlängtat. Jag har accepterat läget nu att Lorenz inte kommer sova hela nätter på ett tag.

Veckorna bara springer iväg. Dagarna är fullspäckade. Liam är hemma nu, vi har passat på att klä granen, med glögg och pepparkakor?

I måndags var vi på babyrytmik och babysim, super mysigt, dock sov Lorenz hela dagen efter det. På kvällen var vi på hockey.

Tisdag jobbade jag faktiskt, så Lucas var hemma med alla barnen. Skönt att variera ibland. Dessutom får jag sova då? två flugor i en smäll. Onsdag, mamma träningen var inställd. Vilket jag annars brukar gå på varje vecka. Liam åkte ut innan a-lags matchen. Därefter blev det gymmet.

Torsdag, riktigt deppigt väder, knappt velat gå ut. Men Ahh vi har varit på babycafe, sen stor städat huset och målat listerna. Tog även en promenad Medans det var lite uppehåll. Därefter hockey. Börjar bli stammis i ishallen?

Skulle egentligen försöka få lite julfoton idag eftersom granen är uppe? tradition varje år. Men det får nog bli imorgon. För ikväll ska vi ut och käka med jobbet.

Ajaa, tagga helg i vilket fall?

Kommentera