Torsdag

– denna vecka har gått super snabbt. Dock känner jag ingen stress över julafton trots att jag inte handlat alla julklappar.

Inatt har jag verkligen sovit, bästa natten någonsin, Lorenz vaknade 5.30, då ville han bara ha nappen sen somnade han direkt. Jag vaknade upp lite efter 9, då kom Lucas ner med Lorenz för att han skulle till jobbet.

Jag har börjat ge Lorenz fast mat flera gånger om dagen, även provat med välling, trots att han bara är knappt 5 månader. Men han gillar det och han blir så nöjd. Kanske att det kan vara vändningen på hans sömn.

I måndags var vi på babysim, super mysigt och Lucas var med. I tisdags jobbade jag och Lucas var hemma, riktigt härligt att kunna variera så.

Igår fick jag för mig att måla om alla väggar, vitt, såklart. De var vita innan också men färgen hade blivit lite taskig. Så Ahh nu är de fräscha igen.

Idag ska vi köra in en sväng till Kristianstad för att fixa de sista julklapparna. Yeey!

Kommentera