Söndag..

– vaknade redan klockan 7 och kunde inte sova längre. Alla andra sov som stockar. Vaknade upp till regn.. Yeey!

Lucas har haft Lorenz inatt, givetvis så har han sovit bra då. Somnade vid 22 och sov till 10, endast vaknat en gång och fått napp. Kan inte alla nätter vara så?

Denna söndag har faktiskt bara bestått av fix och städ. Jag har hängt upp en tavelhylla ovanför soffan. Riktig mys söndag.

Lorenz är fortfarande lite hängig. Men han orkade vara med och bowla igår. Jag förlorade.. suck, Lucas vann som vanligt. Men det var mysigt, började med taco talrik på Böckmans och sedan bowling. Lorenz provade Johans stora skor.

Lyckades även ta lite foton på Liam och Lorenz idag.

Nu för tiden så är Liam sällan med på foton, han vill inte. Han har tröttnat på alla mina bilder. När han var mindre och inte brydde sig så kunde jag ta hur många som helst på honom. Men ah så nu är det mest på Lorenz eftersom Liam får välja själv. Men ibland så ?❤️

Aja nu ska jag hänga upp tvätten och duscha.. jag ska upp tidigt till tandläkaren..

Kommentera