Torsdag..

– vaken före alla andra, så skönt. Jag älskar lugna morgonstunder med kaffe Medans alla andra sover.

Denna vecka har gått riktigt snabbt. Började veckan med ett besök på Ikea för att köpa inredning till tvättstugan. Vi håller på att renovera den, jag hoppas att det blir riktigt fint tillslut. Just nu är det bara helt kaos. Saker precis överallt i källaren. Men det börjar likna något, förra veckan la jag klinker, denna veckan har det varit fokus på att få väggarna jämna, vilket innebär en massa spackel. Nästa steg är att måla sen är det äntligen dags att inreda.

Liam har påsklov så han får busa massor med Lorenz, han har även fått vara vakt Medans jag varit i källaren, perfekt, han är så stor och förståndig.

I tisdags firade jag och Lucas att det var 5 år sedan vi träffades, sjukt vad tiden går. Igår jobbade jag i Karlshamn, skönt med variation. Dessutom en paus från källaren, när jag är hemma blir det gärna att jag håller på konstant.

Lorenz har börjat sova riktigt bra, han äter inte på natten. De flesta gånger sover han mellan 22-8-9, utan att ens vakna, helt otroligt. Någon gång kan han vakna och vill ha nappen.

Inatt vaknade Liam och kom in till oss för han hade haft en mardröm, runt 5 och då vaknade Lorenz till lite, men båda somnade om direkt igen.

Hoppas på lika härligt väder idag som igår. Nu blir det duschen för att vi sedan ska bege oss till babycafe??

Kommentera