Underbar fredag..

– vaknade lite innan 8, Lorenz vaknade samma tid. Asså det är helt underbart, han har inte vaknat en ända gång denna vecka. Somnar runt 22, vaknar mellan 7-8. Däremot väcker Lucas mig på nätterna istället av sitt snarkande. Inatt fick han sova på soffan..

Denna dagen har varit helt underbar, började med att rensa lite i källaren. Medans Lorenz sov middag. Därefter gick vi en promenad i det härliga men blåsiga vädret. Jag och Lorenz tog en fika på Ritz.

Sedan träffade vi på 2 andra mammor som var ute och gick, så vi hakade på dom. Vi gick runt överallt, från stan till sölve och sedan till falkvik. Super mysig. Därefter körde jag och Lorenz till eko för att köpa tvättställning.. Tur att alla mina barn älskar att vara med och handla. Liam är helt super, han har orkat med en hel dag på Ullared utan gnäll sedan han var 1 år.

Hela denna veckan har varit underbar, hängt med massa fina vänner och njutit. Så skönt att våren äntligen kommit. Dock måste jag byta till sommardäck på bilarna.. mindre kul.

Lorenz kasar runt i hela huset, man hittar honom i varje hörn. Huset är så gott som barnsäkrat, måste bara köpa grind.

Nu blir det fredagsmys med prison break ❤️

Kommentera