Överaktiv idag..

– idag har jag verkligen varit överaktiv. Somnade strax innan 22.30 igår och vaknade 7 imorse. Gjorde frukost till Liam och väckte honom, han är på hockey läger denna vecka, runt 8 åkte han till Mörrum.

Därefter drack jag mitt morgon kaffe medans resten av huset sov, lorenz vaknade först vid 8.30.

Jag började laga 2 olika maträtter som Lucas kan ha med sig till jobbet denna vecka. Medans det stod på spisen så passade jag på att duscha.

Därefter gick jag ut och skruvade ihop de sista listerna på trädäcket, samt satte dit lampor. sedan gick jag och lorenz till lekparken i falkvik. Där mötte vi upp några kompisar ? super mysigt.

På hemvägen passade vi på att handla, vi kom hem strax innan 12. Lorenz hade somnat i vagnen. Jag passade på att laga lite lunch till mig själv. jag brukar hata att äta själv, jag äter hellre ute. Men idag så.. torskfilé och ris ???

Lorenz sov fortfarande så jag passade på att storstäda bilen, det behövdes verkligen efter alla strandbesök.

När han vaknade fick han lunch. Därefter cyklade vi till jem och fix, och Jysk. Sedan cyklade vi vidare, vi hälsade på Yasmine och Maddox?. Därefter så hämtade jag ett paket och handlade lite på Coop. Vi tog ett snabb besök på lekparken i stan också.?

När vi kom hem så somnade lorenz som en stock. Jag passade på att checka in min magväska som kom med posten idag. Jag har alltid tyckt att det är fult, men jag lyckades hitta en fin. Jag cyklar och går så mycket med klänning och sånt. Jag behöver något ställe att förvara mina saker. Därefter byggde jag en trappa till lorenz lekstuga. Medans han sov. Lyckades bli färdig, bara trall och färg kvar.Han fick inviga den.

Sammanlagt så cyklade vi 1 mil och gick 1 mil idag. Härligt. Fått massa saker gjort också. Så jag antar att jag ligger helt utslagen hela dagen imorgon ?

Nu blir det soffläge iaf.

Kommentera