Även idag vaknade man till liv…

– Yey! Godmorgon älskade människor.. Aii det var faktiskt ett bra tag sedan jag vaknade.. xD Asså jag har börjat vakna jätte tidigt :S Helt skumt!

Jag vaknade innan Liam :O :O Typ vid halv 7, men sen somnade jag om till halv 8, det var då Liam kom in och började hoppa på mig…

Jag har hunnit med en hel del redan idag. Fett nice!

– Ätit frukost.

 – Hjälpt Alicia (lillasyster) med hennes Iphone4. ”bara för att jag är lite bättre xD”  

– Lekt med Liam.

– Skickat ett jätte jobbigt mail…..

Just nu springer Liam runt här utan blöjja xD vi kämpar med att bli av med blöjjan… (Y)

Nu jäkla ska jag ut och gå en lång runda med vovvarna.. Måste förbränna frukosten nu asså.. Får ju passa på nu innan Dogge börjar jobba, lite jobbigt att gå låååånga rundor med vovvarna samtidigt som man går med Liam xD

Btw, min sida funkar som den ska igen 🙂 Jag blev skit sur på gubbarna som har hand om det… De fick sig en riktig utskällning, men de jobbade snabbt därefter. Tur att de kan ge en lite service ;D höhö..

Puss&Kram <3

Kommentera