Riktigt härlig dag…

Jag kan ju inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med denna dag 🙂 Visst dagen började ganska dåligt…

Liam bara skrek och skrek, ingenting hjälpte. Vi ringde till mormor och pratade lite med henne, då var allt okej igen.. Dock varade det inte så länge förns han började skrika igen… Då ringde vi gamla mormor, då kom hon och hämtade honom.. 🙂 Då vart han glad igen.. haha sötnos <3 Han vet vad han vill… Han saknade väl henne, eller ville han inte vara med mig och städa.. xD haha.  

Hmm.. Det blev inget kstad idag, ändrade planerna helt 🙂

Jag började med att städa, diska, tvätta osv osv osv.. Allt sånt tråkigt bajs, vuxentrams... Därefter blev det en tur till Bromölla där jag fikade på Böckmans med Linus, verkligen super länge sen man träffade honom. 🙂

Eftersom jag var i Bromölla så kunde jag ju inte undvika att köra inom Mairo 🙂 Har aldrig varit i den butiken innan… De hade mycket fint 🙂 Dock svindyrt…

Hittade iaf två söta saker där.. 🙂

 – Liam tyckte väldigt mycket om de nya sakerna.. Hans kommentar; Äää de?

Sen vart jag ju shoppingsugen så jag åkte inom Schack matt.. Där hittade jag ett par jätte snygga byxor.. Men de ville typ inte vara med på bild.. (Super dålig bild på dom)

Dragkedja därbak, högmidja.

När jag skulle hämta Liam hos gamla mormor så blev man självklart bjuden på mat 🙂 Det var precis vad jag behövde 😀 😀 Jag måste åka hem till gamla mormor&gamla morfar lite oftare..

Dags för kaffe (Y)

Puss&Kram

One thought on “Riktigt härlig dag…

Kommentera