Dumma regn, härlig tur i parken med Liam + vovvarna.

– varför ska det regna hela tiden? Sommar?? HOHO!

Aja.. Dagen har iallafall varit super bra än så länge..

Druckit kaffe med Izza, därefter gick jag och Liam ut med vovvarna. Liam ville givetvis hålla ena vovven 🙂 Vi gick en lång runda, sedan gick vi inom lekparken vid järnvägen. Där stannade vi ett bra tag. Sen började det pissregna, så vi fick skynda oss hem.. SUCK på regnet..  Men det var nog lika så bra, Liam var super trött.

– Vi lekte för fullt i parken. 🙂

Dock blev jag arg :@ när jag såg massa äckligt skit vid bänkarna i parken..

– Asså för fasiken det är en lekpark?? Inget samlingsställe för alkisar…

– Asså om dom nu ska sitta där och supa så kan dom ju iaf städa efter sig… Det är en lekpark där.. :O Jag kommer ju aldrig låta Liam leka där själv, inte ens när han är typ 8 år.. :O Hmm.. Vuxna människor….

Aja… När vi kom hem så lagade jag mat till mig och Liam, därefter slocknade han som en stock och sover fortfarande xD haha…. Sötnos <3 Helt utslagen..

Puss&Kram

 

 

Kommentera