Tänkte lägga upp lite dagar i sthlm.. :D

– Äntligen.. Tyvärr så spenderade jag inte så mycket tid bakom datorn i sthlm.. Men det förstår ni säkert 🙂

MÅNDAG!
– Efter att bara ha sovit ca 3 timmar så var det dax för att packa in bilen… Först tänkte vi köra söndag kväll.. Men då hade vi fått sova någonstans längs vägen.. Jag pratade med pappa typ vid 13.00 söndagen och frågade om jag fick ta deras bil.. Som tur väl var fick jag göra det.. Haha. Då var det bara att börja packa 🙂 Stressigt ohh JAAA! Fast det är roligare att dra iväg utan att planera.. 😀

Aja.. Resan tog väl ca 7 timmar.. När vi väl var framme så skulle vi hitta fram till en snubbe jag inte ens hade pratat i telefon med.. hahaha, fett illa..

När vi hade fått nycklarna till lägenheten så packade vi in oss, sedan gick vi ut på stan och chillade och kollade runt… Därefter drog vi på en hemmafest på östermalm hos några trevliga snubbar som jag har träffat tidigare 🙂

Vi hade en väldigt trevlig kväll med mycket skratt… Vi drack en jätte söt rosa champagne. Vi såg en sne gubbe, vi såg en luftballong som nästan krockade med en byggnad, vi fikade, vi lekte lekar… osv osv 😀

Jag kommer att lägga upp dag för dag, men inte hela veckan just nu.. TISDAG kommer snart.. 🙂

Nu ska jag och Liam sticka hem till Izza, sedan ska vi köra och hälsa på Julia 🙂

Puss&Kram

Kommentera