Gårdagen, killebom :)

– Igår jobbade jag faktiskt, jag har haft semester i typ 3 veckor xD höhö.. Så ska jag jobba denna vecka sen har jag semester igen.. Fett nice 😀

Aja.. vaknade, gick ut med vovvarna.. Sedan var det bara att börja fixa sig inför jobbet 🙂

Det var faktiskt riktigt roligt att jobba 😀 Massa roliga folk. Det är ju faktiskt killebom och då vaknar alla folkisar i sbg till liv..

– Jag var med om värsta killgänget, de kom in och flippade.. De började hoppa på kunderna, sedan sa dom till mig att jag fick sparken.. hahaha IDIOTER.. Jag slängde iaf ut dom.. haha..

Izza, Ida och Mathilde passade Liam idag. 🙂 Liam har verkligen haft en toppen dag, han slockade som en sten..

Efter jobbet så gick vi hem, städade lite, chillade lite… osv osv.. Därefter ringde mamma och sa att jag skulle gå ner till blåregn 😀 WIIHoo!! Dom har super god mat på blåregn. Super mysigt.. Jag, mamma, pappa, mormor, morfar, Jonte & Liam satt där och bara njöt.. 🙂 Om ni inte har ätit på blåregn, så prova det… Jätte god mat + att det är sånt plocka själv och ät tills du blir mätt 😀 Perfekt..

 Pappa och mamma…Mormor och morfar..

Jag och Liam gick runt i stan lite och kollade på alla saker och på människorna, Liam tyckte att det var super roligt.. Haha, men vi fick gå hem för att han var så trött.. OCH det var han verkligen, direkt när vi kom hem så slocknade han som en sten…

Puss&Kram

Kommentera