Vadå tråkig dag??

– Asså jag känner mig fett uttråkad :O Lixom vad ska man göra? Regnet bara öser ner hela tiden.., BlÖÖÖ. Fett mycket suck på det!

Här är paketet som jag hämtade ut innan 🙂

– Lite nya kläder till mig och Liam 🙂 Jag älskar de långa koftorna 😀 Lixom man kan ha dom till typ allt. Jag brukar ha dom ihop med någon klänning/tunika för att jag inte ska frysa (Y) Skit bra.. Sen blev det en skjorta till Liam 🙂 Stiligt..

– Jag behöver ju verkligen kläder också.. Suck på mig… missbruk?

Aja, fick nyss ett sms om att jag har ett paket som ligger på konsum och väntar på mig.. Får väl gå och hämta det också senare ;P haha undra vad det kan vara??

Hmm.. Asså jag är fett trött på sbg nu.. Asså det händer ju inget?? :O Varje dag ser likadan ut.. Blää… Finns inget direkt man kan hitta på heller… hade varit skit bra att ha något stort lekland eller något här?? Det finns ju i kstad, men lixom palla ligga och köra dit där varje dag bara för det? :O Njaaa…

Men men, nu ska jag och Liam bada lite i jazzusin 🙂 lite ansiktsmask sitter ju aldrig fel 🙂

Puss&kram

 

Kommentera