Bläää…

– Asså jag börjar undra om jag är deprimerad eller något.. Det känns så.. Lixom det första jag tänker när jag vaknar är; Aha, vad ska man hitta på idag då?… Kanske städa idag igen…

GAH! Vad ska man göra med sitt liv egentligen… Jag vill inte bara sitta och vänta på att dagarna ska gå… Hmm jobbigt detta.. Är det bara jag som tänker såhär nu efter studenten? :S Kanske studentdeprission…

Men men, jag får väl försöka ”fånga dagen”

Iallafall… Godmorgon på er 🙂 Hoppas ni har sovit gott och att ni inte lider av samma bekymmer som jag xD Själv vaknade man ca 12.00… Nu börjar det faktiskt bli segt att sova länge! Man missar ju så mycket av dagen.. SUCK!  Jag är aldrig nöjd.. haha..

Dagens att göra;

  • Hämta mitt paket från Nelly, gjorde aldrig det igår..
  • Ringa dagis…
  • Fixa gymkort…?
  • Ta en sista minuten resa…
  • Kanske åka in till kstad-dagarna en runda med Liam.. Gå på Andy´s lekland??

Får väl se vad man lyckas hitta på idag… Vädret är ju inte det bästa.. Tyvärr!!

Puss&kram

 

 

Kommentera