Ännu en ”städdag”…

– OHH underbart att jag får göra det som jag verkligen älskar……. dvs städa… BLÄÄ! Städerska? JA TACK! Men man har ju inte lust att gå ut och hitta på saker när det regnar?? Hmm.. Blev inget kstad..

Jag har iaf varit och hämtat ut mitt paket från Nelly 🙂
Rose Trim Dress SEK 149, Club L - NELLY.COMLyckades inte ta ett bra foto själv på den.. Drf använder jag nellys egna bild 🙂 Dock va den stor som ett hus, jag får nog ringa ett samtal så att jag får den insydd 😀

Skaffade lite skor samtidigt, från Br-skor.

Frääächa vita skor som man kan springa med till vardags 🙂

Ohh jag tycker verkligen att dom är så söta 😀

Liam så stolt över att han får bära vovven 🙂 ”offe” på hans språk xD

– Jag har faktiskt inte visat mina ”nya” vovve för er så tydligt 🙂 Men han är super söt 😀 😀

Lite tydligare bild på honom 🙂 Nu har vi en svart och en vit/beige chihuahua 😀

Asså jag fick världens efterblivnaste samtal innan. Det var någon från örebro som ringde och frågade om jag ville vara med i en porrfilm.. HÖM! Lixom ofta man gör det då.. Hmm.. Dock bra betalt (A) Men ucshhh..

Hmm.. Nu ska jag dricka mitt älskade kaffe och käka en himla massa godis ”Tjöööcka mig” som jag handlade samtidigt som jag hämtade ut paket xD haha btw, hon som stod i kassan sa såhär till mig när jag skulle hämta paketet; Ohh men ditt paket såg jag nyss! Hon ville inte ens ha mitt nr eller något… HM? märkligt.. Jag har aldrig sett henne innan… :S

– Aii lite städning sen kanske xD

Puss&kram

 

Kommentera