Skön dag :D

– Det har varit en riktigt härlig dag.. Än så länge iaf..

Jag och Liam har varit ute och lekt.. Cyklat runt, hälsat på mormor och gamla mormor i affären.. Kollat på polis bilen osv osv.. haha..

Sen gick vi hem, gjorde lite mat… Därefter slocknade Liam efter många om och men xD haha segbebis..

Så nu har jag hunnit städa och duscha 😀 perfekt..

Ska snart börja sminka mig inför ikväll 🙂 För ikväll blir det fest 😀 😀 Fett pepp?

Men innan det så måste jag göra lite ”magövningar” höhö… Man vill ju inte lägga på sig extra kilon nu under sommaren xD Det är så många folk man inte träffat på länge som har lagt på sig.. Jag vill lixom inte vara en av dom? Jag passar inte som tjööckis xD Jag vill vara glad när jag kollar mig i spegeln,..

Nu ska jag dunka vidare med min musik <3 Springa runt och fixa sig som en galning..

Puss&Kram

Kommentera