Händelserik dag.. Med Liam kan allt hända xD

Puuhhh…
– Nu sitter jag äntligen och pustar ut efter en händelserik dag xD haha..
Alltid lika spännande att ha med Liam när man åker runt till butiker, allt kan lixom hända xD haha. Snacka om att jag har fått motion idag.. Haha.. Han är veeeeerkligen överrallt.

Stolt Liam xD haha.. Han älskar ALLT som har hjul!

– När vi var inne på Rusta så vände vi ryggen till.. Helt plötsligt så började hela butiken tjuta.. Ahh då hade Liam dragit i ett ”nöd” handtag, ” som man INTE ska dra i” Då kom det typ 4 från personalen springandes mot oss.. Hehe.. Men de sa att det inte va första gången.. Puhhh, tur.. Pinsamt läge! trodde nästan att vi skulle få betala eller ngt xD haha..

Fick iallafall lite saker inhandlade 🙂 Aldrig fel? Hehe… Mamma&Pappa hittade iallafall allt de sökte, vi håller på att inhandla allt till den nya butiken 🙂

Super söt bricka 😀

4 blingiga nagelfilar (Y) Passar mig perfekt!

En blå plast matta till Liam… Wow, det behövde vi verkligen. Hans mattor är jätte äckliga! Han spiller och kladdar hur mycket som helst. Perfekt med en plast matta som man bara kan tvätta av! Enkelt 😀

Jag & Liam var ute och gick innan, helt plötsligt ligger han på marken.. Han snubblade på sig själv.. Haha sötnos.. Hans kommentar; iiiaaam ammla.. <3

Han älskar att hoppa xD haha..

Tyckte synd om mig själv innan, vårt dassapapper va slut.. ”Det visste ju inte jag!” haha, mamma fick komma och lämna xD

Aja, nu ska jag försöka lägga Liam, sen ska jag städa, göra ansiktsmask, måla naglarna.. 🙂 ta hand om mig själv helt enkelt. Det kan behövas xD

– Hoppas att ni har haft en bra söndag!

Puss&Kram

One thought on “Händelserik dag.. Med Liam kan allt hända xD

Kommentera