WOW!

– Godmorgon älskade människor 😀 Hoppas ni har sovit gott… Jag har sovit super gott, dock vaknade jag redan vid 5… Men det var ju på tok för tidigt, så jag somnade om till 7.30 🙂 Då steg jag upp, gick ut med vovvarna i typ 30 min 🙂 Härligt.. Därefter blev det duschen med massa peeling 😀

Det är verkligen härligt att stiga upp i tid, man slipper stressa och man kan unna sig lite mer sådär på morgonen då 😀 Perfekt att starta dagen på rätt sätt.

Auu men idag börjar verkligheten igen, jobbeli jobb dag 🙂

Jag gjorde aldrig en uppdatering igår… Efter jag hade varit hos Izza och snackat skit och druckit kaffe, så stack jag hem och tittade på film 😀 Verkligen skiiiit bra film..

Lite handling;

Just go with it

”Danny Maccabee träffar drömtjejen, men måste värva sin pålitliga assistent Katherine i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. När härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsammans åker de till Hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin spets. Hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?”

Filmen var verkligen skit bra 😀 😀 Jag log typ hela filmen.. Kom på mig själv skratta några gg också xD haha.. Aii men den va skit bra.. Så har ni inget att göra någon dag.. Så kolla på den 😀

Puss&Kram

 
Kommentera