Gårdagens inköp :D

– Tänkte lägga upp lite av det som jag handlade igår 😀 😀

Btw…… Varför ska alltid solen skina när jag jobbar?? :O :O Kan det ine vara fint väder när jag är ledig också.. SUCK!

– Lite av det som vi handlade igår 🙂 Hittade en jätte söt regnjacka + en söt morgonrock 😀 Lite smått och gott.. Liam fick själv välja, då blev det en bilkeps och traktorkalsonger 🙂 Nu ska vi vänja bort blöjjan, då är det perfekt att han själv får välja ett annat alternativ. Ja ni ser ju själva xD

Haha tomten har fått solsting xD haha.. Eko sålde julpapper för 2:-/st och snöre för 1:-/st.. Lixom varför inte passa på när det är så billigt? 😀 😀 Det är ju snart jul, men visst det kändes stört att köpa julpapper mitt i sommaren xD haha…

Puss&Kram

2 thoughts on “Gårdagens inköp :D

  1. Sjuuukt snygg klocka.
    Har en likadan fast en vit, men jag måste ju då säga att den var grymt snygg i rosa! Tror nästan att jag måste köpa en sån med! 🙂
    Bra blogg förövrigt! 🙂

Kommentera