Godmorgon..

– Eller godmiddag kanske? xD Jag vaknade typ vid 10… Jag fattar inte hur jag lyckades sova så länge, jag gick faktiskt och la mig jätte tidigt igår.. :O Hmm.. jag är nog inte van vid att jobba, jag har ju haft semester jätte länge.. Men men kommer väl snart in i det igen xD

HMM!!! Inatt hade mina grannar fest???? På en tisdag? Jätte hög volym och folk skrek och hade sig :O :O Jag hade ganska svårt att komma till ro pga allt oväsen.. Men det roliga ärAtt just de grannarna kom upp och klagade på mig i fredags för att jag SATTE UPP EN HYLLA????? Lite skillnad…

Idag är jag ledig från jobbet 🙂 Skojjigt.. Dock är det tråkigt väder???? HA!!!!! Varför ska det alltid vara tråkigt väder när jag är ledig och fint när jag jobbar?? :O :O Störigt.. Så eftersom jag jobbar imorgon så kommer det säkert vara fint..

Jag och Liam ska köra in till Karlshamn, östersjöfestivalen börjar ju idag.. Liam älskar att kolla på alla karuseller och på alla folkisar, så eftersom jag är ledig så kör vi in och har det lite mysigt 😀

Kanske att det blir lite shopping också xD höhö…….

Ohh juste igår hämtade jag ut ännu ett paket från Nelly.se. Pallar inte fota det just nu, så lägger upp det senare 🙂

Nu ska jag och Liam ut och cykla en runda, sen ska vi packa in oss i bilen 🙂

Återkommer på östersjö…..

Ohh jag har skaffat mig en ”ny” mailadress….. Om ni har några frågor till mig eller något annat.. Så bara skicka till;

Beluch@Beluch.se

Puss&Kram

 

Kommentera