Trött.nu

– Just nu är jag fett trött… Tecken på att man börjar bli gammal eller vad?

Jag och Liam har iaf haft det jätte mysigt på östersjö… Vi har gått runt och tittat på båtar och på karusellerna osv osv.. Dock har jag inte shoppat något :O Kryss i taket… Asså jag fattar inte att man tyckte det var roligt att ”hänga” runt överallt på östersjö när man var mindre.. Asså jag kunde typ spendera hela dagar där :O men lixom det finns inget att se? Det är bara så fett dött!

Vädret har verkligen varit grått… På ditresan regnade det och på hemresan regnade det… På hemresan höll jag verkligen på att somna :O Inte alls bra, lixom tänk om jag skulle somna bakom ratten?? :O Hemskt.. Jag ringde till mamma och pratade med henne bara för att hålla mig vaken 😛 Liam satt bak i sin stol och snarkade.. haha vissa har det bra asså xD

BLÖ! Sommar, hoho??

Tydligen hade det brunnit i en lägenhet i khamn, det luktade typ bränt gummi överallt… Stackarna, hade det brunit i min lägenhet hade jag varit fett ledsen och grymt deprimerad.. Lixom tänk… Börja om på nytt, tänkt alla foton och sådana saker som inte går att ersätta.. 🙁 Ucsh nej… Lider med alla som är med om bränder..

Liam är nog minst lika trött som jag, han kan ju iaf gå och lägga sig, en annan måste ju fixa med allt annat, typ som att gå ut med vovvarna, plocka undan disken osv osv.. Sånt vuxentrams xD

<3

Puss&Kram

 

Kommentera