Typ trött?

– Japp det är de rätta orden.. Jag är grymt trött… Trots att jag har sovit så länge? Ibland undrar jag verkligen om jag har problem eller något, men iof så kan det vara att jag behöver sova ”igen” en del timmar xD Aja hoppas iaf att jag är piggare imorgon 😀

Just nu sitter jag inne på hm.com och shoppar xD alltid lika roligt? trots att jag redan har shoppat idag.. haha jag får aldrig nog xD men men..

Det är väl snart läggdax för mig del, måste bara shoppa klart lite..

Imorgon ska jag lägga upp det jag handlade idag 🙂

Idag fyller Douglas 2 år 😀 Stort grattis till honom <3

Jag fick hem 2 st skal till min Ipad idag som jag beställde för ett tag sedan, ett rosa och ett vitt 😀 😀 Fast det rosa ser rött ut på bilden??? haha

Puss&kram

Godnatt på er alla söta folkisar 😀

 

Kommentera