Njaa! Vårt pepparkakshus :D Mina konstiga ideér?

– Ucsh! Jag trodde att jag skulle gå och lägga mig för flera timmar sedan, men så blev det ickke serru! 

Istället fastnade jag bakom tradera/blocket.. 🙂 Det är faktiskt väldigt roligt att lägga in saker 😀 Får hoppas att folk köper lite nu med 🙂 har ni provat?? Det kanske blir mitt nya beroende? Kanske slutar köpa saker och säljer allt istället xD haha.. Lägenheten helt tom? höhö….

– MEN NU jäkla blir det sängen asså!! Mina ögon pallar knappt hålla sig uppe längre.. haha! fett illa! Men det är ju faktiskt en dag imorgon också, inte sant xD

Nu ska jag hoppa in i duschen för att fräääscha upp mig efter denna jobbedag 🙂 Man kan ju inte gå och lägga sig i sängen helt äcklig? Örk! Haha! Jag är lite knäpp, jag duschar varje kväll, annars kan jag knappt sova pga att det är ofräääscht? haha..

Här är mitt och Liams pepparkakshus 😀 Visst är det fint 😀 😀 Vi är super nöjda.. hihi!

– Vi gjorde lite marsipan gubbar också 😀 😀 ROLIGT! Älskar pyssel <3

Godnatt gott folk! Vi hörs och syns imorgon 🙂

Puss&Kram

 

 
Senap webbyrå

Kommentera