Maxosol <3

I min tidigare blogg skrev jag att jag hade börjat äta maxosol.. Jag tänker nu kommentera vad jag tycker om produkten. Jag har ätit maxosol sen Februari. Dvs ca 2 månader… Kan ju säga så mycket som att jag kommer INTE sluta äta dom.. <3

– Jag älskar maxosol! Om jag solar solarie så håller sig färgen mycket längre nu, jag behöver inte sola alls ofta för att vara brun. Jag kommer inte sluta äta maxosol.. Man blir inte bara brun av tabletterna, de skapar även ett skydd.. Perfekt? OHH YEEES!

– Jag har fått måååånga kommentarer om att jag ser brun ut.. Folk tror typ att jag solar varje dag :O haha.. Men det gör jag inte.. Jag tycker också att jag ser brun och fräääch ut + att jag har jämn färg på hela kroppen. 😀 Lixom hur bra är det inte då?

” Mycket hälsosammare än att schteeka på solariet hela tiden + billigare”

Betyg..   10/10… Fyller helt klart sin funktion!

Fakta….
MAXOSOL förbereder huden för solen och minskar risken för rodnad och solöverkänslighet. Ger en fräschare hudton året runt och förlänger hållbarheten på solbrännan. Minskar risken för solrelaterat åldrande samt tillför hud och kropp ett mångsidigt näringstillskott. MAXOSOL innehåller vitaminer och mineraler som motarbetar de faktorer som påverkar huden negativt. Som exempelvis stress och UV-strålning. De ingående antioxidanterna är speciellt utvalda för att ge näring och skydd till huden. MAXOSOL är ett utmärkt komplement till solcreme

Användningsområde:
Kosttillskott som kan användas av personer som vill:
– förbereda huden för solen
– minska risken för rodnad och solöverkänslighet
– få en fräschare hudton året runt
– förlänga hållbarheten på en redan solbrun hud
– minska risken för solrelaterat åldrande/rynkor
– tillföra huden och kroppen ett mångsidigt näringstillskott.

Dosering:
1 tablett dagligen framförallt på sommarhalvåret men gärna året om.

Kommentera