Måndag..

– måndagar är alltid fullt ös. Liam är hemma igen.

Började dagen med lite städ. Därefter blev det babysim. Super mysigt. Lorenz älskar att bada och plaska. Dessutom tycker han inte det är lika läskigt att hamna under vattnet längre. De första gångerna skrek han som bara den. Basta lite och sådär.

Därefter körde vi hem, käkade lite och jag jobbade färdigt med Rieker. Sedan körde vi och hämtade Liam i skolan.

Fortsatte att städa lite och sålde lite möbler, jag har ändrat om lite hemma, Lucas tycker att vi har så mycket möbler, så Ahh passade på att göra av med lite. Känns ganska skönt ändå..

sedan blev det hockey med Liam. Därefter klippte jag honom. Brukar göra det typ var tredje vecka när det börjar bli långt. Sedan fixade lite mat och gjorde läxan med Liam.

Därefter kom Lucas hem från jobbet och vi packade ihop oss för att köra till gymmet, för att sedan gå på löpbandet ? Naaah, jag tränade rumpa. Måste jobba på årets strandkropp. Förra året var jag gravid.. Lorenz sov hela passet, skönt.

Därefter stressa hem. Fixa mat och lägga Liam. Jag passade på att titta på den nya Beck filmen. Helt okej, men jag tycker de har blivit lite tråkigare med åren.. men jag måste ju ändå följa dom.

Fullspäckad måndag ???

Kommentera