Tisdag..

– Lucas har varit ledig. Super skönt, då har jag fått sova en hel natt. Lorenz vaknar fortfarande på natten. Dock sover han inne hos oss. Jag har funderat länge på att flytta in honom på sitt rum som är mitt över vårt sovrum. För han kanske sover bättre då, Lucas snarkar så mycket så kanske han vaknar av det också? Men jag ”vågar” inte flytta in honom, dels för att han inte ska sova själv samt att tänk om jag måste sitta där hela natten, det skulle ju vara tusen gånger så jobbigt. Det är mysigt att ha han inne hos oss.

Jag började dagen med att lämna Liam i skolan, sedan följde jag med izza och moltas till badhuset i bromölla. Deras babysim, Gud vilket bra babysim dom har där.

Sedan gick vi och hämtade Liam i skolan och fick en kompis med oss. Vi tog en runda på biblioteket, lånade 2 böcker. Coolt, jag har inte gjort det på flera år.

Snacka om vårkänslor idag faktiskt, varit ute i trädgården och fixat och putsat fönster och så. Fixade även iordning min cykel. Lorenz fick sin första cykeltur.

Han verkligen älskade det, skrattade och pratade massor. Så nu blir det cykel ???

Kvällen avslutades med årets första grillning, riktigt gott. Till det så blev det egen bakat bröd och egen gjort smör. Och ett avsnitt av gråzon.

Nu blir det fix inför sängen ?? godnatt ❤️

Kommentera