Lördag.

– skönt med helg, då är Lucas hemma. Det har varit en underbar vecka fylld med aktiviteter. Kan inte förstå att idag för en vecka sedan kom vi hem från vår resa. Det känns som att vi aldrig har varit iväg.

I torsdags körde vi till Helsingborg med maja och jack. Vi besökte först Ikea, där det blev lite shopping och fika. Därefter körde vi in till staden. Gick en strandpromenad, shiet med aktiviteter det fanns där. Hur mycket som helst, mysiga restauranger och lekparker. Sedan gick vi längst shoppinggatorna och därefter besökte vi en lekpark. Vi avslutade Helsingborg med middag på pinchos. Deras mat är så god, det är så bra upplägg när man kan beställa lite av varje. Samt att man sköter allt via en app. Perfekt. Lorenz sov hela middagen, vilket var ganska skönt.

Drinkarna på pinchos är helt underbara. Denna var riktigt god. Fick ju även se en skymt av min framtida bil?

När jag kom hem var jag sjukt trött, gick och la mig lite innan 21. Sov till 8 dagen efter. Lucas hade tänkt massa ljus i sovrummet.

Mysigt. Jag somnade som en stock och Lucas fick ta lorenz ? välbehövligt.

Igår fredag, besökte vi lekparken i Sölvesborg. Äntligen har järnvägsparken öppnat. Därefter gick vi hem till Izza en sväng. Super mysig dag. När vi var hemma hos izza så ringde pappa och behövde hjälp, för datorerna i butikerna låg helt nere, någon som kapat en nätverkskabel. Jag och lorenz fick en lång promenad. Därefter fick vi leta lagerplatser åt butikerna. När det var klart så unnande jag mig en kaffe latte med hasselnöt, sjukt gott.

På kvällen kom mamma med en blomma för att jag hjälpte till med butikerna ???

Sedan blev det fredagsmys, vi gjorde egna hamburgare ??? super gott. Jag tittade på sista avsnittet av prison break. Super bra serie. Men nu är det slut.. får försöka hitta en annan serie.

Kommentera