Söndag..

– så börjar veckan igen. Liam har äntligen kommit hem. Lorenz blev överlycklig och han har busat med honom hela kvällen. För övrigt så har helgen gått snabbt, som vanligt.

Idag har vi fixat lite hemma. Därefter gick jag på en promenad och träffade maja, Andreas och jack. Besökte lekparken och glassbåten. Där någon spelade och det var massvis med folk. Super mysigt. Lucas höll på med en överrasknings middag, så när jag kom hem så var maten serverad och han hade gjort en Frose drink och bakat marängtårta.

Grillad entrecote?

Vi har rensat ut en massa i helgen, varit och slängt skräp idag. Förstår inte hur mycket saker jag har..

Igår stack jag izza, Milton och moltas till rocken. Gick runt och tittade på folk. Super mysigt. Det var den rocken för detta år.

Därefter gick jag och Lucas ner till lekparken, och sedan passade vi på att fika på Coffe house. Super äckligt, det borde kollas innan man sätter bären på en kaka.

Men bären på min kaka var helt mögliga, så jag sa till personalen och fick en ny.

Nu blir det duschen och sedan sängen ?

Kommentera