Lördag..

– fullspäckad dag. Vi gick upp 6.30. Liam åkte lite hockeyn tidigare för lorenz hade inte vaknat. Ca 8.30 körde vi till mörrum för att titta på liams hockey läger avslutning.

Liam skadade sig, han flög rakt in i sargen med huvudet först, jätte hårt.. usch stackaren❤️

Därefter körde vi snabbt hem så att Liam fick duscha och byta om för att sedan bege oss till neos dop❤️ så fint och mysigt. när vi kom hem slocknade lorenz direkt, vi passade på att städa undan lite. Sedan gick vi ner till stan en runda. Besökte först lekparken där vi träffade Louise och Erik.

Sedan gick vi ner till slottet, på sommar festival. Jag stöttar verkligen inte Jimmie Åkesson. Men det är sällan det händer något i Sölvesborg och när det väl gör det så tycker jag att man får passa på. Barnen tyckte att det var jätte roligt, vi hängde runt alla hoppborgar.

Därefter begav vi oss hem, jag tittade lite på en serie som jag har börjat se, orange is the new black. Jätte bra serie.

Vi spanade även in våra nya lampor i trädäcket, det blir så fint.

Kommentera