Måndag..

– måndag, dagarna går så snabbt. Jag hinner inte med. Idag hade vi en stor inlämningsuppgift. En marknadsplan om ett projekt ”företag” som vi startat. Denna uppgift har tagit en stor del av helgen och en stor del av min tid den senaste tiden. Men nu ska man ladda om inför den första tentan som är på fredag.

Just nu känner jag mig en aning negativ.. kanske för att jag går från ledighet till ett fullspäckat schema. Denna veckan består av 0 lediga dagar.

Liam åkte till sin pappa igår. Den senaste tiden har jag haft sådan ångest över att jag inte hinner med. Jag är inte alltid hemma när han kommer hem. Jag är trött och hinner inte med allt han vill göra. Läxan gör vi ståendes medans jag lagar mat.. Liam är så snäll och förstående, i helgen köpte han en blomma till mig som nu står så fint i fönstret. Just nu så prioriterar Lucas sin egentid och hans viljor. Vilket resulterar i att allt ligger på mig. Vilket också är väldigt jobbigt.. lorenz dagar på förskolan blir bara längre och längre.

Men jag försöker prioritera den lediga tiden rätt. Vad som känns rätt i vilket fall.

Jag hinner inte med mina vänner på samma sätt som förut heller.

Aja det blir väl en vändning någon gång. Men just nu känns det sådär.. och så ensamt och stressigt..

Kommentera