Måndag..

– helgen gick för snabbt. Visserligen jobbade jag hela helgen men ändå. Eftermiddagarna var härliga. Riktigt fint väder, vilken skön höst. Dessutom har jag inte öppnat en ända bok i helgen, vilket känns skönt. I lördags var lorenz med på jobbet, eftersom både Jag och Lucas jobbade. Inte det lättaste men han sov stor del av tiden.

Efter jobbet gick vi ut i det härliga vädret.

Söndags jobbade jag. Därefter började vi olja trädäcket. Hoppas det blir bra ? fett nervös eftersom vi laserar det med färg Skön helg ?

Måndag. Åter skola, påbörjat organisation idag. Måndagar går allting alltid på rutin.

Jag börjar tidigt, hem hämta lorenz, jag går oftast och hämtar lorenz för att komma ut lite, så jag ställer bilen hemma och promenerar till förskolan efter jag kommit från skolan. Idag gick jag dit utan jacka för att det var så varmt. Helt otroligt. På hemvägen gick vi förbi lekparken. Därefter kom vi hem, jag fixade lite i trädgården.

Grannen var också ute i trädgården, då säger han till mig, är du en utomjordisk kvinna? Du gör verkligen allt, du håller på hela tiden. Med alla olika projekt. Jag svarar honom ahh vill man ha något gjort så får man göra det själv. Jag älskar att hålla på att greja, inget projekt är komplicerat när Google finns som informationskälla. Men ahh jag blev väldigt glad.

Men ah därefter blev det städ och plugg, jag har en inlämning på torsdag, som jag måste bli klar med. Därefter spenderades sista tiden i ishallen med Liam ❤️

Kommentera