Onsdag..

– helgen bestod av hockey både lördag och söndag. Sik vann båda matcherna. Så duktiga ? Liam var stolt och glad.

Efter hockeyn i lördags gick jag och Yasmine ut och lekte med alla barnen.? super mysigt Söndag var det hockey i Karlskrona. Det förvånar mig om lorenz inte börjar spela hockey. Hockey för honom är en del av vardagen.

Eftermiddagen spenderade jag genom att fortsätta olja trädäcket. Det tar lite tid, många dagar går det inte pga regn. Sen behöver det några omgångar. Men det blir väl klart snart 🙂

Måndag – skoldag. Vi fick reda på att vi har en uppgift tills på torsdag. 3 dagar… inlämningsarbete där vi ska analysera vårdens organisation. Vi fick reda på att en bok på 200 sidor skulle vara läst och uppgifterna tills på torsdag. Asså, böcker är inte min grej. Men jag började läsa boken efter skolan, jag läste, vad jag än gjorde så läste jag samtidigt. Jag lyckades, igår hade jag läst klart den, puuh.. gud vilka brister det finns i vården. Jag förstår att det är en funktionsorganisation eftersom allt måste skötas nedifrån och upp . Men att allt sker ”på löpande band” är lite väl. Människor dör pga bristfärdig vård och tidsbrist.

Boken heter – varje dag är en vårdskandal.

Igår jobbade jag i Karlshamn 🙂

Idag blir det skolan hela dagen, därefter kötta på med uppgiften som ska in på torsdag ?

Kommentera