Fredag..

– hela huset sover och jag kan dricka mitt kaffe i lugn och ro. Underbart! Solen steker och det vankas långledigt! Idag är det långfredag, jag hoppas denna dagen blir lång för jag har massvis med ”måsten”.

Idag ska jag fixa med trädäcket, Kiesel ska penslas på hela trädäcket för att få en naturligt grå yta. Spännande. Jag har vaknat 3 gånger inatt för att jag är så taggad på att börja, tanken har slagit mig att gå upp och börja. Men mitt förnuftiga jag stoppade mig. Vi oljade trädäcket i höstas, men färgen flagnade så vi har fått slipa allt och fixa. Ett jäkla jobb. Därför har jag nu valt kiesel som inte är en olja.

Tidigare. Nu är allt slipat och klart för kiesel. ?

Lorenz har äntligen börjat sova bra igen, han vaknar först kl 9. Efter att han vaknat kl 6 i typ 2 månader trodde jag att han aldrig skulle sova länge igen. Men nu i 2 veckor så har det vänt.

Liam har påsklov denna vecka så jag har försökt vara hemma så mycket som möjligt. På lorenz förskola har det blivit någon maginfluensa katastrof, norra torg på Kanehall stängdes ner.

Dessutom känns det väldigt bra att snart ha gjort 1 år på ekonom utbildningen. Dock är jag väldigt sugen på sommarlov nu!

Aja dax för duschen så att jag äntligen kan börja pensla kiesel ?

Kommentera