Onsdag. Killebom..

– jag vaknade runt 7, drack kaffe i lugn och ro. Lorenz vaknade först 9, så himla skönt. Min ensamtid ligger på morgonen innan alla andra har vaknat.

När loren vaknar så väcker jag Liam, som äntligen är hemma efter 2 veckor hos sin pappa. Vi har bytt veckorna för att Dogge ska ha honom under sin semester. Jag längtar tills han ska vara hos mig 2 veckor. Hade jag kunnat bestämma hade jag velat ha alla veckor med barnen.

Dagen har spenderats på killebom med maja och Jack ?

Super mysig och lorenz var nöjd. Vi passade även på att luncha på shady Burgers Därefter hem, fixa lite hemma. För att sedan bege oss ut igen på killebom. Liam var hos en kompis så han missade killebom med oss. Men direkt när han kom hem så gick han ner för att åka en karusell.

För vår del blev det ostbricka.

Annars har Lucas spelat hela dagen förutom små pauser… jag förstår inte hur man kan prioritera spel framför allt annat, det är väl kanske upp till var och en, men att spela hela dagarna, medans vi andra hittar på saker. Ajaaa..

Kommentera