Galen dag igår.. Kortfattat om händelsen..

– gårdagen bestod av jobb 🙂 roligt.. Fram tills klockan 16.30 typ… Mormor hade precis stuckit.. Så där stod jag själv..

Just då när en kvinna över 60 traskar in i butiken. Jag frågar henne om hon vill ha hjälp, som Med alla andra.. Dock börjar jag misstänka något skumt, svårt att förklara, men hon var lixom i sin egna värld?

Lite kortfattat… Hon skrattade och sa; jag fick missfall igår, min man sätter på mig så mycket.. Och andra stunden så hade hon blivit änka.. Hon pratade om vilka droger hon använder.. Bl.a. Bl.a. Bl.a…

Jag springer och hämtar skor som hon vill prova.. Därefter så drar hon i mig, och säger kom, vi ska dansa.. Därefter lägger hon huvudet på min axel.. Snäll som jag är så vågar jag inte göra motstånd eller ens säga till henne.. Men nu i efterhand så vet jag att jag gjorde rätt..

Det absolut värsta är att hon tar mig i nacken och drar mig framåt. Hon kysser min kind. Ohh snacka om en enorm ilska jag hade i mig då.. Men jag vågar inte säga ifrån.. Så jag bara drar mig ifrån henne och går iväg..

Kunder kommer in, hon skriker och pratar konstigt med kunderna.. Några kommer fram till mig och frågar om allt står rätt till.. Min kommentar.. Njaa hon vill inte gå ut.. Ber så hemskt mycket om ursäkt..

Jag smyger bak vid lagret för att inte bli upptäckt.. Jag ringer till mamma och säger, kom snabbt som faan. Mamma kom på ca 5 min… Kvinnan vill inte ens titta på mammas håll, hon pratar på som bara den med mig, hon visar stolt upp allt hon har i väskan..

Kvinnan hade slängt runt alla sina saker i butiken, hennes plånbok låg framme vid kassan på en stol.. Mamma frågar henne snällt, är det din plånbok.. Kvinnan säger Med en mild röst, jag har koll på mina saker.. Mamma säger något typ det är inte bra att ha den liggande så.. Kvinnan blir arg som fan och skriker akta kärring, akta kärring… kvinnan tar sin plånbok och går förbi mamma, samtidigt som kvinnan går förbi så puttar hon till mamma så att hon flyger bak, kvinnan skriker stick härifrån.. Mamma blir arg och skriker tillbaka, nej jag äger butiken..

Mamma går ut och ringer polisen. Jag stannar kvar, eftersom hon tyckte så bra om mig? Kvinnan gnäller över att hennes bankkort försvunnit? Men hon hittar det sedan.. Allt är som ”vanligt” hon pratar på med mig.. Mamma kommer in igen och säger till mig att polisen är på väg. Mamma går bort till kvinnan men hon säger bara stick.. Så hon går.

Jag hjälper kunderna som är i butiken, samtidigt som kvinnan ropar på mig.. När kunderna fått hjälp, så går jag bort till kvinnan. Då ligger hon på golvet och krälar och skrattar.. Jag går därifrån. Andra kunder kommer in, de går bort där kvinnan befann Sig. Kunderna kommer fram till mig och säger kvinnan där borta har svimmat? Jag går bort för att titta, då reser sig kvinnan upp och skrattar Mot mig.. Jag suckar och går därifrån..

Då kom polisen.. De säger hej Eva.. Bl.a. Bl.a. Bl.a.. De försöker få ut henne. Men hon vägrar, hon skriker jävla fittor till poliserna. Hon slår och sparkar poliserna.. Polisen säger typ du kom väl ihåg hur detta ska gå till.. De håller På som fan.. Till slut får dom ut henne, hon älskar fortfarande mig.. Suck..

Polisen berättade att det inte är första gången. Hon har varit i flera butiker i Sölvesborg. Hon blir aggressiv om hon inte får som hon vill, om saker går emot henne.. Därför var det bra att jag inte sa till henne, jag var ju själv då.. Hon var kapabel till att hoppa på mig då..

Detta drama tog ca 2 timmar? Polisen sa att kommer hon in i butiken igen så ska vi ringa.. Osv osv.. Lite kortfattat om vad som hände igår…

20120831-102534.jpg

20120831-102605.jpg
Den artikeln stod i tidningen igår.. & det är samma kvinna fick vi bekräftat..

Uuuj..

– ucsh jag har blivit sååå dålig på att uppdatera! Men hoppas att ni har förståelse, har ganska fullt upp just nu.. Det blir snart ”normalt” igen 😀 yeey!

Igår köpte vi en lekstuga till Liam 😀 han blev sååå glad. Super snälla Seff hjälpte oss att få hem den 😀 värsta huset.. Liam tjatar hela tiden om att få ”flytta” ut i huset.. Haha kan ju övervägas? 😉 iaf de dagar han trotsar..

20120829-215223.jpg naaajs 😀

Annars så har jag varit ledig idag, vilket har betytt målning för min del, Liam har badat och lekt i huset… 🙂 dock lite för fint väder.. Höll på att svettas ihjäl.. Höhö.. Buuhu jag har upptäckt värsta getingboet nästan uppe vid taket.. Mindre roligt.. Bsiiii..

20120829-215514.jpg

Aja nu blir det duschen och sedan sängen. För imorgon blir det wööörk 🙂 dagis för Liam.. Skönt? Han behöver leka av sig.. Just nu har han för mycket energi och det innebär att han jävlas med mig som fan! Haha..

Godmorgon..

– Vilken grå dag? Achh det gör inte så mycket, ska ju trots allt inte måla idag 😉 haha..

Idag blir det wööörk 🙂 Skojjigt.. Var ju ledig igår, så blev lite målande. 🙂 KUUUL! Jag tycker nästan det är roligt att måla tegel nu? Haha det tyckte jag inte först.. Aja! Vanesak 😉 Nu klarar jag tom att stå på stegen, yeeey kryss i taket.. DOck kände jag mig en aning självmordsbenägen först.. LIxom, stå där högt upp, utan att ha kontroll på vad som kan hända… Uuuuik!

Jag och hundarna tog en lååång promenix tidigare, super skönt med morgonpromenixer, lioxm vakna till lite 😉

…& jag har precis betalat alla månadens räkningar, skönt att ha det gjort.. Haha dock hatar jag räkningar 😉 Heeejdå caaaaschen!

Sry att jag inte är allt för aktiv här just nu! Men har ganska fullt upp tillfälligt..

 

 

Chillar lite..

– Nu har jag plockat undan en hel del hemma 🙂 Skönt att ha det gjort. 🙂 Hoppas på att det är uppehåll imorgon så att man kan måla lite? 😀 YEEY, måste ju bli klar snart…

Liam kom hem för en stund sedan.. Överlycklig & han hade en heeeel bok att berätta om vad de har gjort idag.. Haha. <3 Munnen går som faaen på han.. 🙂

..& nu sitter jag och tar det lugnt lite med mitt älskade kaffe.. Ska snart gå en runda med vovvisarna 🙂 Dock är det en granne som byter tak, så hela kvarteret ekar av deras bankande 😉 haha.. Aja, kunde lika gärna varit jag ju?

 

 

Wöööörk Lördag + dagens outfit..

– Idag blev det wööörk 🙂 Skojjigt.. Det var ju lång öppet också, vilket innebär att affärerna hade öppet till 15.00, stänger egentligen 14.00.. 🙂

Började dagen så klart med kaffe + tidning.. Därefter blev det en lång runda med vovvarna 🙂 SKööönt.. Sedan fick Liam åka hem till morfar och Jonte. 🙂

Skönt att gå upp i tid en lördag 😀 När jag steg upp var det inte en kotte som var ute i kvarteret.. Haha.. Helg? AUUUMEN..

Dagens jobbeoutfit 🙂 Skööönt.  Dock hade min hud kunnat vara bättre? Har dålig hudperiod? eller ahh jag har haft det ett tag? HMMM. Fick ju trots allt mens igår, kanske har lite med det att göra? Hmm.. Hoppas svinen försvinner snart..

Körde på sommarskor idag 😉 haha så typiskt mig.. De dagar det är fint väder så har jag värsta höstkläderna & sedan när det är dåligt väder så har jag sandaler.. haha SUCK!

Det blev middag från kopparsträdet 🙂 MUUMS, kycklingsallad 😀

 

 

Sry gott folk…

Stress, stress & stress xD haha.. hänger inte med i planeringen 😉 Acchh.. Borde väl funka snart? 

Jag ska uppdatera bättre, så fort mina ”rutiner” lyckats komma igång riktigt.. Just nu springer jag bara runt som en idiot och tänker, vad har jag glömt, vad har jag glömt xD haha.. Achh det blir snart bra med det!

Idag kan man ju inte undvika löning 😉 höhö.. Den underbaraste dagen på månaden? Eller… Haha.. Caaaaaching..

Aii men annars har dagen bestått av jobb 🙂 SKojjigt.. Kul att se alla nyheter 😀 Därefter storhandling på maxi & sedan hem och städa.. & Nu ikväll har jag och Liam suttit och myst till hööög musik och pusslat 😀 MYSIG fredag?

– Festar alla idag eller? 😉 haha ajaaa gott folk, sup lugnt. Imorgon är det jag som mår bra 😉  Deee ni.

.. & nu sover Liam, så jag tänkte internet shoppa lite? Dock hittade jag INGENTING som jag fastnade för? :/ BUHU! Lixom man ska ju inte bara shoppa för att, man ska ju tycka om sakerna också 😉 YEY! Bättre lycka nästa gång?

Fick ett sms från nelly tidigare idag.. Någonting om VIP till deras rea? Dock var den skit kass? Aja för er som vill gå in där, så måste man ha ett töntigt lösenord.. SUCK på dom! Men iaf detta är deras ”kod”; CRAZYSALE – Hoppas ni har bättre tur 😉 Aii jag ska faktiskt gå in imorgon igen, kanske hittar någonting då? Känner mig lite laaat just nu så pallar inte kolla riktigt 😛 

– Nu blir det sängen.. 🙂 Godnaatttt..

För typ två år sedan? SJukt vad tiden går..?

 

Min dag..

– Puuhh mina ben är helt slut.. Min kropp är död.. Min hjärna orkar inte tänka.. Haha, behöver vänja mig eller? 😉 

Men idag hade jag faktiskt stegräknare på jobbet.. Haha tog hela 6540 steg bara i butiken 😉 De niii.. Haha..

Mormor hämtade Liam på dagis, de båda var överlyckliga, Liam kom hem med en massa teckningar som han hade ritat idag 😀 Sötnos <3

Jag var typ hemma 18.40.. haha långa dagar, när man börjar 9.00. vänjer mig snart… Hoppas jag..

Kvällen har bestått av en massa städ, sånt skit som måste göras även om man inte pallar? 😉 höhö.. Gilla läget lixom..

Men nu blir det faktiskt en film för min del.. Sedan duschen & därefter sängen? 😉 Låter lockande.. Kanske ska börja med sängen och ta resten imorgon? haha..

Pösssssssss.. God naaaaaaaatt!

 


 

Slipp ångra ditt liv på ålderdomshemmet…

”Lever du ditt liv som du vill? Eller låter du dig styras av din omgivning och andras förväntningar? Fundera på vad som gör dig lycklig – annars kanske du ångrar de här fem sakerna på ålderdomshemmet.

I boken ”The top five regrets of the dying” besrkiver den australiske sjuksköterskanBronnie Ware hur hon pratat med människor som befunnit sig i slutskedet av sina liv.

– När jag frågade om de ångrade något eller om de skulle göra något annorlunda, dök gemensamma teman upp om och om igen, skriver hon på sin blogg Inspiration and Chai.

Och det var inte ämnen som att ha haft mer sex eller hoppat fallskärm som dök upp. Här är de fem sakerna som folk ångrar mest, enligt Ware.

1. Jag ångrar att jag inte haft modet att leva enligt mina drömmar

– Det här var det vanligaste beklagandet av dem alla. När människor inser att deras liv nästan är över och ser tillbaka på det är det lätt att se hur många drömmar som har gått ouppfyllda, skriver Ware i boken, enligt brittiska Guardian.

Ware menar att vi ofta lever efter andras förväntningar i stället för att ha modet att följa våra hjärtan och göra våra egna val. Därför är det viktigt att stanna upp och fundera över vad du värdesätter i livet och vad du egentligen vill. Det är trots allt du själv som ska leva ditt liv.

2. Jag ångrar att jag jobbade för hårt

– Det här kom från varje manlig patient, men även många kvinnor, som jag skötte. De missade sina barns ungdom och sin partners sällskap, skriver Ware.

I dagens samhälle där karriär blivit allt viktigare är det svårt att få ihop familjelivet, men kanske bör du stanna upp och fundera på vad som är viktigast för dig i slutändan, och göra prioriteringar.

3. Jag önskar att jag haft modet att uttrycka mina känslor 

Flera av dem som låg på dödsbädden ångrade att de tryckt undan sina egna känslor för att vara andra till lags. För att undvika detta bör du stå upp för dig själv och dina känslor.

– Många utvecklade sjukdomar i samband med bitterhet och agg som de bar på som en följd, skriver Ware.

4. Jag önskar att jag hade haft bättre kontakt med mina vänner

– Det var många som hade blivit så upptagna av sina egna liv att de låtit gyllene vänskaper glida med över åren. Många ångrade djupt att de inte gav sina vänskaper den tid och ansträngning som de förtjänade.

Ett socialt nätverk är viktigt för att du ska må bra. Kanske är det dags att du hör av dig till dina vänner och styr upp en träff?

5. Jag önskar att jag hade unnat mig att vara lyckligare: 

– Många insåg inte förrän vid slutet att lycka är ett val. De hade fastnat i gamla mönster och vanor.

Att skratta mer och inte ta livet på så blodigt allvarligt – visst låter det härligt? Försök att föra in glädjen i din vardag – och skratta!”

– Hmm jag är nog en av alla som borde tänka om lite.. iaf inom vissa områden ovanför… Detta är typiskt mitt område = Jag ångrar att jag inte haft modet att leva enligt mina drömmar…  Men än är det inte försent.. Jag vill så mycket, jag vet att jag kan… MEN? Det finns alltid MEN.. SUck, en vacker dag ska jag leva upp till mina drömmar…

Lunch…

– lunch på jobbet? Ingen vidare direkt 🙁 är ju lite bortskämd om man säger så…. Haha.. Är ju van vid att ta typ dagens på coffee house..

Men idag blev det färdigmat.. Suck? Hur äckligt som helst? Sen vill jag lixom inte gå in på frasses och köpa något där, blää hur flottigt som helst ju? pallar inte dra ner till Bellas heller, dom har buffé… jag blir alltid så jävla proppad av bufféer 😉 haha..

20120822-141527.jpg

20120822-141549.jpg

Lite skillnad eller? En Daaaulig fiskgratäng… Mycket bättre med Coffee house.. 😀 hmm.. Haha nackdelen med att jobba i Bromölla 😉

Work outfit..

– såhär ser jag ut på jobbet idag.. Kör stenhårt på hösten? 😉 haha.

Ucsh gick och la mig redan klockan 22 igår.. Snacka om trött? Är ju inte van vid att jobba? 😉 haha.. Tar på krafterna.. Aja nästa vecka har jag väl kommit in i det? Hoppas…. Förlåt älskade läsare att jag inte är så aktiv just nu. Men måste komma in i rutinerna lite 🙂 hinner knappt tänka.. Haha.

20120822-094330.jpg

20120822-094346.jpg

20120822-094400.jpg

20120822-094427.jpg

20120822-094444.jpg

Stilrent samtidigt lite färg 😀 naajs..
…& det går skit bra med Liam på dagis.. Inget trots alls, han springer in och leker med de andra barnen.. 😀 <3 20120822-094624.jpg

20120822-094639.jpg
Dessa fick bli dagens skor 😀 yeey! Mina gamla älsklingar..

– ska försöka vara aktiv 🙂

Gårdagen..

– Lite kortfattat om gårdagen… Väldigt stressig måndag.. Var ju inte van vid alla ”rutiner”.. Haha.. AJa.. bättre idag kanske?

Dock hade jag inte tid att blogga? :/ Full fart hela dagen.. Haha..

Super snälla Yasmine hämtade Liam på dagis 😀 Tycker så synd om honom de dagar han måste vara där till 18.30.. SPeciellt första dagen med?

Men det gick bra att jobba, jag kom faktiskt ihåg allt 😉 höhö.. Trots att jag jobbade själv första dagen.. Ohh det har kommit sååååå många fina höst/vinter skor.. GRAAAW!

blev middag på coffee house med Yasmine 🙂 myyyss

Mormor bjöd på fika..  😀

Mycket bra dag 🙂 hoppas på att denna dag blir lika bra 🙂

 

 

 

Ahaaaa, allt fixat inför imorgon?

– Nu tror jag att allt är fixat inför imorgon 🙂

Liams dagisväska är packad med extra kläder samt gummistövlar och regnkläder mm…

Morgondagens kläder ligger framplockade på en stol 🙂

Sååå ahh nu ska det bara bli måndag också! Haha… Men det är såååå typiskt mig att försova mig sådär första dagen… HMM! Lyckas alltid försova mig innan rutinerna kommit igång.. Lixom 6 veckors semester? & Liam har inte varit på dagis på snart 3 månader… HMM! Hoppas han inte strular imorgon, Ska jobba själv & jag öppnar.. Hade lixom varit sååå typsikt..

Detta år kör vi på Converse 🙂 Förra året var det DC! 😛 haha

Jag är inte så mycket för ”barnväskor” Visst dom är jätte söta.. Men lite smått töntiga? eller…? Hmm, kanske för att jag är ”vuxen”… Aja, den dag han vill bestämma väska själv får han så klart göra det 🙂 Men fram tills dess så väljer jag 😉 höhö..

Nu blir det kvällsdusch för mig, sedan sängen? Om jag lyckas somna lixom… haha… Hoppas att jag har fått med allt nu inför imorgon…

Imorgon börjar även ett nytt projekt 🙂 Spännande…

 

 

Fixa ”hemmaspa” i bastun..

Att basta är bra för både hyn och kroppen. Men om du vill boosta beautyeffekten ännu mer finns det flera saker du kan göra själv!

Lägg en ansiktsmask
Värmen i bastun gör ansiktsmasken ännu mer effektiv, då den öppnar porerna och låter masken verka djupare. Testa gärna en lermask och vänta tills den torkat helt innan du sköljer av den.
 
Gör en hårinpackning
Applicera en intensivvårdande hårinpackning eller hårolja i fuktigt hår innan du sätter dig i bastun. Linda in håret i en handduk och låt verka i 15 till 20 minuter innan du sköljer ur inpackningen.

Gå i aromaterapi

Det finns en uppsjö av bastudofter du kan droppa i vattnet som du sedan skopar över de heta stenarna i bastun. Om du behöver piggna till och stärka immunförsvaret ska du satsa på en citrondoftande arombastu.

Skrubba huden

Ta på dig skrubbhandskarna eller ta med dig peelingkrämen och skrubba huden ren från döda hudceller. Se till att smörja in dig ordentligt efter duschen och dricka mycket vatten.
– Hösten/vintern är en tyyyyypisk bastutid.. Iaf för min del, jag bastar väldigt mycket då.. Brukar sticka till badhus på hösten/vintern.. 😀 Lixom det är ju skit skönt att bara sitta där och njuta av lugnet… Jag kommer helt klart köra på både hårinpackning och ansiktsmaskar 😀 Lyx för er som har bastu hemma 😉 haha men det funkar lika bra på badhus 😀

Trädenborg heeela dagen :D

– Idag cyklade vi ner till trädenborg 🙂 Helt underbart väder.. Perfekt att dom har en lekpark precis vid vattnet, då kan man variera mellan att bada och leka 🙂 Haha.. Kanske sista gången man badar i år? HMMM… får väl see…

Vi besökte även torsbrygga.. Där mamma&pappa ”sponsrade” bryggan.. & vi fick stå med, heeeela familjen 🙂

Yasmine kom också ner till trädenborg, så vi badade & solade..MYS. Därefter gick vi upp till torsbrygga där Jonte (lillebrlor)h hans kompisar var, de höll på att grilla och sånt.. Så det blev lite mat också (Y) aldrig fel.. Haha då slipper jag laga mat idag lixom 😉

…. En mycket härlig dag 🙂 Kvällen har bestått av målning av huset 😀 haha lite då och lite då 😉 höhö…

Dock glömde jag ett viktigt ”möte” idag 🙁 Ucsh! Hur kan man bara glömma lixom.. Hmm.. mycket i huvudet kanske? Aja 🙁