Dagens outfit

– detta fick bli dagens outfit 🙂 lite sådär höstigt 🙂

Det blåser som faaen idag.. Höll på att välta med cykeln 😉

Mööörkt.. Svarta ”vaxade” byxor. Med en svart tröja samt en brun melerad kavaj 🙂 perfekt, kavajen är ”höstig”, samt ger min annars väldigt svarta outfit lite liv 😀

20120905-102942.jpg

20120905-102950.jpg

20120905-103009.jpg

20120905-103018.jpg
Dagens skor fick bli mina älskade sixtyseven i brunt skinn 😀 går lixom ihop lite med kavajen 😉 yeey!

Godmorgon..

– sitter ute och dricker kaffe och lyssnar på när fåglarna kvittrar 🙂 mysigt. Alla andra sover. Man börjar känna att hösten är på väg, det är ganska ruggigt..

Haha.. Jag får en chock varje morgon när jag ska hämta tidningen 🙂 nu är huset helt vitt 😀 äntligen är det färdigmålat 🙂 snacka om jobbigt att måla tegel 😮 haha. Vad tycks?

20120905-074125.jpg

Puuuh.. Daaaaulig shopping.. ;)

– Fullt upp just nu :/ Det märker ni vaah? Fett dålig på att uppdatera dååå lixom.. Men jobbar på att bli bättre 🙂

Inte det absolut enklaste att jobba samt renovera huset 😉 Blir inte så mycket ”vilopauser” dvs bloggande då 🙂

Aja, dagen började med en massa tvättande, därför begav jag mig till jobbet. Skojjigt.. Massa höstnyheter.. yeeey.. dock har jag inte hittat några kompisar som vill följa med mig hem ännu.. Kommer väl snart.. 😉

Kvällen har bestått av plock i huset. Allt detta eviga städ?  😉 höh.. Aii men just nu går det väldigt mycket tid till att fixa utsidan..

Åååå nu sitter jag här och tar en välförtjänad paus 😉 Som ni märker.. haha. Har checkat runt lite på sidor, tänkte ju belöna mig med lite shopping? 😉 välförtjänt sådan..

Dock förstår jag inte? Jag hittar verkligen ingenting?? Helt sjukt.. Blää.. Dessutom tycker jag att HM har i stort sätt samma sortiment som förra hösten? bara jag som tycker det? ;S Känns lixom som att jag redan har allt.. Eller ahh en hel del av de saker som de har på hemsidan, fick även hem deras katalog idag, men det var massa saker där som jag köpte förra året? SUCK! DÅlig fantasi.. höh.. Men i vilket fall som helst så gick jag in på nelly, inte heller så imponerande.. Men jag beställde iaf 3 klänningar.. Bara för att, egentligen ingenting som jag ville ha direkt.. Men men 😉 haha.. Fett tragiskt att nästan alla som kommenterar kläderna innne på nellys hemsida bara gnäller på modellerna? Asså palla att alla idioter har så mycket fritid så att de gnäller om någon ser deppig ut, eller hur smal modellen är? Fett dåligt!!!

Men jag hittade Iphone skal inne på HMs hemsida.. 🙂 Haha gulligt att de har börjat satsa på det nu också.. Men det kanske kan vara bra? Fett billiga Iphone skal hade de iaf… Men det var inget för mig.. 

Från HM, endast 30 kr.. Fett billigt?? :O haha.. Ganska gulligt skal, men pärlorna lär väl ramla? Men det gör nog inte så mycket för bara 30 kr?

50 kr från HM 🙂

Jag tycker faktiskt att det är bra att de satsar på det. 🙂 Lixom varför inte.. De har ju typ allt annat 🙂 Bra som slit och släng, riktigt billiga 😀