Det var inte igår…. Föräldramöte….

– Asså shiiiet vad jag har varit dålig på att uppdatera :O Helt sjukt, eller vad säger ni?

Hmm… Jag har verkligen haft fullt upp med massa annat.. Svårt att få ihop barn, renovering samt jobb lixom? höhö..

Hoppas att ni förlåter mig 😉 Jag ska bli bättre, eller ahhh försöka iaf…4

Denna dag har bestått av en massa flyttande av steeeeen! Tungt och jävligt.. Jag har förflyttat 3 ton sten.. Det ni 😉 Dock inte samtidigt såklart.. Haha så ahh jag behöver ju inte gå till gymmet?

Steg upp halv 7 för att hinna med det innan jobbet 😉 Haha snacka om motivation? Annars så har jag jobbat hela dagen, direkt därefter så blev det föräldramöte. HEEELA kvällen lååååång.. 

Föräldramöte – En stor ångest för mig, en börda, massa blickar… Jag, lilla jag.. Liten och…? Många av dom, eller ahh en del av dom är kompis med min mamma? Att möta folk med fördomar, fördomar som ingen nämner, men kroppsspråket säger så mycket mer.. Jag hatar det.. Jag känner mig så liten och oviktig? Fast mest synd är det för Liam, hur ska det bli? Hans kompisars föräldrar ser ner på mig? Många tankar snurrar i mitt huvud, kommer han ”få” ha kompisar..? Är det någon som vågar komma närma, är det någon som vågar leka med Liam… Jag är inte sämre, långt ifrån.. Jag är precis som vilken mamma som helst… Min största rädsla i detta är att Liam kanske blir utstött.. Man hör och ser att kompisarna på dagis leker med varandra på fritiden.. De träffas på helger och sådär.. Men Liam? Ingen vågar ta kontakt.. varför? Varför? Vi är inte dåliga… Men i sådana situationer blir jag så svag, svag av rädslan... Jag har inget emot de andra föräldrarna, så varför undviker de mig?

AJA.. nog om det.. Bara mina tankar..

… sååå jag och Liam bestämde oss för att titta på en film nu innan läggdax. 😀 YEES! 

-När jag och Liam var på eko, han var inte speciellt glad…

MYSSSSS kväll 😀 😀 Looove..

– Hoppas vi hörs imorgon 😉 eller hur..?