Torsdag…

Ungefär som alla andra dagar denna vecka så har denna dag också börjat dåligt... Känns som att det är mitt nya motto eller något.. Jag som inte tycker om att vara negativ.. 

Att något så självklart kan ställa till med så mycket problem. Vatten, avlopp och allt vad det innebär är ju egentligen så självklart, man tänker inte ens på det, de bara finns där och fungerar lixom.. MEEEEN inte alltid asså, har jag märkt! Denna vecka har varit pain! FY fan! Tråkigt nog så uppträde problemen denna vecka när jag har Liam också, vilket gör mig ännu deppigare. Eftersom problemet i sig gör så att jag tappar lusten, vill inte göra speciellt mycket för att problemet ligger och äter på mig.. Sen ska jag lyssna på Liam som vill en massa saker hit och dit hela tiden, vilket jag också vill i vanliga fall, men just nu känns allt bara lite extra jobbigt. Stackarn <3 Vill egentligen inte att han ska bli lidande av detta. Hallå Vattenläcka varför kom du inte förra veckan? :O

IMG_3442

Aii men, idag har det varit massa människor som har cirkulerat på min trädgård! Vad gör man? Jag är inte speciellt duktig på det området! Inte alls faktiskt, jag kan jävligt mycket själv och har gjort extremt mycket själv. Men just vatten och den biten förstår jag mig inte riktigt på.. Så ahh först kom en spolbil/Slambil som skulle tvätta och suga alla mina rör.. Men då visar det sig att jag inte har någon spolbrunn som går ut i gatan, YEEY. Han lyckades aldrig få bort proppen/propparna.. Snacka om att allt kändes kört! Fick kontakta Sölvesborgs energi för att få tag i ritningar på avloppen, men yeeees självklart så hade de inga sådana! Alla mina ritningar saknades! MHMMM snacka om att hoppet byggdes upp lixom. Såå ahh höll på att diskutera med honom en hel evighet om eventuell lösning. Han körde hem till mig för att se hur allt såg ut, och mycket riktigt så fanns det ingen spolbrunn till mitt hus. Hur borde jag känna nu? Lycka och glädje? Hmm neeh allt kändes kört, det kändes som att jag aldrig skulle få se vatten igen typ…

Pappa ringde någon form av jourbil i Kristianstad. Jag hade redan målat upp att det inte skulle fungera! Jag vågade inte hoppas, lixom varför skulle han kunna fixa det.. Han kom, spolade, filmade rören osv osv.. TILL SLUT! FATTA, proppen släppte! Helt fantastiskt! Precis när allt kändes helt kört! Jag har fått åka hem till Mamma&Pappa för att duscha de senaste dagarna.. Jag är extremt beroende av duschen, jag duschar morgon och kväll. Jag vet att det inte är bra, men jag vill känna mig fräsch, hatar den där smöriga känslan. Asså igårkväll höll jag på att döö, bokstavligen, jag fick fylla en skål med vatten för att kunna tvätta ansiktet.. Det är ju en total katastrof.. Men ahh iaf, av någon anledning så ligger det stenar i avloppsröret, sen dräneringen, då fann vi ett rör som hade gått sönder under huset, vi lagade det, men tänkte inte så mycket på att ta bort stenarna som ramlat ner! HM Dumt i efterhand.. Så ahh dessa stenarna hade iaf typ byggt en egen mur i avloppet, på allt detta så la jag klinkers för några månader sedan, tvättade av svamparna och spannarna, lät det rinna ner i avloppet, vilket måste ha varit en bidragande orsak. Därav detta extrema stop. Nästa vecka ska en spolbil/slambil komma och suga upp alla stenar, Sölvesborgs energi ska komma och installera en spolbrunn. Helt underbart!

JAAAAAJA, nu är iaf stoppet borta! asså det är helt underbart! Jag har nog aldrig varit så här glad över lite vatten, shiiiiet vilken lång dusch jag ska ta ikväll. Imorgon ska jag njuta och göra precis allt som Liam vill göra <3 Äntligen slippa detta helvete!

DSC_1048

Dock har dagen såklart inte bara varit ansträngd, Jag har jobbat bland många fina människor idag. Pappa har verkligen hjälpt mig med allt kring vattenproblemet. Min soffa kom med hemleverans, fixad och fin. Alla fina människor runt om kring mig. Så ahh allt är inte negativt, men ibland när allt känns jobbigt så fokuserar man mer på de negativa sakerna! MEn ahh nog om detta asså!

– Älska ditt vatten! Ta Ingenting förgivet!

Imorgon blir en bra dag <3

Tisdag

– började dagen med att kämpa undan översvämningen i källaren :/ yeeey! Gick ner för att hämta kläder där och upptäckte glädje dödaren. Jag har fått en propp i avloppet i tvättstugan. Underbart. Vad gör man, knappt att jag känner mig hjälplös.

Inte nog med det, fjädrarna i min soffa har gått sönder. Jag kontaktade möbel nytt i måndags ang detta och snälla som dom är så erbjöd de mig att de skulle komma och hämta Soffan hemma hos mig, för att jag skulle slippa dra på den själv! MEN eftersom jag jobbar samma tider som de gör så betydde det att jag behövde ställa ut den på min altan. Yeey! Jag tänkte hela tiden Aumen det här fixar jag, inga problem. Vaknade extra tidigt idag för att hinna med det innan jobbet. Jag började dra på soffan, till en början gick det bra. Men sen puuuuh. Jag och jag? Var en aning trötta, sen skulle soffan ner för trapporna också, fyy fan! Jag åkte nog ner snabbare än soffan. Efter svett och tårar så hade jag lyckats! Stolt! En redig qvinna reder sig själv 😉 Aii men super snällt av möbel nytt att hämta soffan hos mig! Det hade blivit dubbelt så jobbigt annars!

Liam fick sig en chock när han vaknade.
– men mamma soffan är ju ute, ska du slänga den, tycker du inte om den längre.
Söööt <3 20140812-231604-83764268.jpg
Så ahh morgonen började inte speciellt bra direkt. Stressade till dagis för att lämna Liam, desperat så frågade jag personalen om tips till min översvämning.

I bilen påväg till Bromölla bröt allt ut, min jobbiga morgon förvandlades till tårar. Allt kändes hopplöst och jag kände mig så liten och otillräcklig för stunden.

Men efter en timme på jobbet så var allt bra igen. Så många fina och trevliga kunder! Dessutom kom Mormor med smörgåstårta till middag, som jag älskar! Yeey! Slutet gott, allting gott xD Aii inte riktigt eftersom problemet i källaren kvarstår.

Efter jobbet blev det vattenballong krig med min sol <3 underbart! Mycket skratt och spring. 20140812-233147-84707746.jpg

20140812-233533-84933737.jpg
Så mysigt! Som jag har saknat honom! Mys med hemma odlade tomater!

Därefter kom pappa för att hjälpa mig att spola avloppet. Men proppen satt så hårt :/ så den sitter kvar ännu den envisa faaan. Ska försöka imorgon igen, får hoppas på att den har mjuknat en del.

Jag och Liam körde sedan ner till Ica för att köpa någon fika, lite filmmys lixom, i detta höstväder? Vad hände med sommaren?

Det blev en mysig stund på vår underbara soffa matta… Haha.

Nu sover Liam som en stock och jag ska snart hoppa in i duschen? 😮 usch! Jag är så nervös. Jag vet, om jag duschar så blir det översvämning i källaren för vattnet rinner inte undan. Jag vill inte duscha, men jag kan inte låta bli, jag måste duscha varje kväll, jag klarar inte av att gå och lägga mig i sängen smutsig? Gaaah! Om jag bara kunde skippa en kväll… Men Neeh då jag känner mig smörig och smutsig? Dagens i-landsproblem..

20140812-234554-85554790.jpg
Gårdagens underbara gäst i sovrummet. Blääää. Jag skrek och Liam trodde att någon hade dött.. Vad gör man, bit ihop och ta bort den lixom… Usch!

– godnatt. Hoppas på en bättre dag imorgon..

Fredag..

– sjukt länge sen jag skrev något här.. Får väl skylla på tidsbrist som alltid.. Trots semester lixom.. Veckan sprang iväg, redan fredag, vad hände..

Ajaaa första jobbeveckan avklarad efter semestern. Skönt att återgå till vardagen med alla rutiner. Men ahh samtidigt smyger stressen sig på mig. Gaaah hur blir man av med den.. Gräset växer, blommorna blir torrare och torrare, tvätthögen växer, disken samlas, typ bananflugor överallt, suuuck, allt är precis där det inte borde. Vart är min städerska när jag behöver hen som mest..

Som plåster på såren så får jag se på alla nya fina höstskor <3 jag älskar mitt jobb! Jag fyllde år förra veckan, yeey! Hatar att fylla år. Vadå ett år äldre, totalt meningslöst. Mitt huvud har stannat iaf! Fick iaf super fina presenter! <3 Imorgon blir det kalas! Skoj! Dock fett jobbigt eftersom jag fått städa och baka på kvällarna/nätterna. Skönt när det är över! Kommer äntligen få träffa Liam igen efter snart en vecka utan honom 🙁 - hoppas jag får massa rosa fluffiga paket imorgon 😀 20140808-232845-84525774.jpg

20140808-232848-84528203.jpg

20140808-232847-84527166.jpg