Torsdag

– veckorna bara springer iväg.. Känns inte som att jag kommer hinna med någonting under semestern. Har dock jobbat måndag och tisdag denna vecka då vi började med rean idag. 

– förstår mig inte riktigt på sommaren, regn och svin kallt? Sjukt besviken, vill ha soool och värme! Känns mer som typ höstlov… Ajaa. Kommer iallafall bli sjukt vältränad denna sommar, lixom inte roligt att vara ute så det blir gymmet istället. Haha

Började min morgon med min underbara smoothie, som innehöll avokado, ingefära, broccoli, blåbär, banan och tranbärssaft. Riktigt god och så nyttig! Jag bara älskar den, kommer säkert leva 10 år längre, haha.    

Idag har jag varit riktigt sjukt seg och trött, verkligen inte orkat någonting.. Har sovit nästan hela dagen, hade en ”sjuk” känsla i kroppen. Jag hatar sånt, jag vill så mycket och när jag då inte kan det så blir jag så besviken.. 

Sedan kom min kärlek hem med godis och blommor<3 krängde en massa, inte ätit godis på evigheter? Gott var det iaf.. Lite ångest efteråt, jag vill ju vara nyttig. Men i vilket fall, så fick jag sjukt mycket energi av det, helt plötsligt från att legat utslagen på soffan till en promenad på 40 min, hade jag aldrig kunnat tro! 

Men varför egentligen? Äter jag dåligt med energirik mat? Jag tränar ungefär 4-5 gånger i veckan, allmänt aktiv alltid. Äter typ, kyckling och ris, kvarg, smoothie och kaffe. Haha just nu har min kost varit rätt enformig, kanske att min energi beror på det? Hmm, jag har aldrig hållt fast vid träningen såhär länge tidigare så jag är inte van vid hur kroppen reagerar. Någon med lite mer erfarenhet? 

Men ajaa hoppas att jag vaknar med massa energi imorgon.  

 

Nu får det bli film tillsammans med körsbär och Tea! 

Tisdag. 

– godmorgon. Vaknade av att plutten tog upp hela sängen. Men vad gör det, underbart att ha han hemma.   

Helt underbart med semester, dock känns det som att det kommer gå snabbt, känner mig stressad över alla ”måsten”. Men ska försöka varva ner och ta en sak i taget. 

Njuter i morgonsolen med min underbara kaffe <3  

  
Kärlek till alla blommor <3 

Liam springer runt och är övertaggad för att vi håller på att fylla hans stora pol. Han älskar den där poolen, jag är väl si sådär med det, massa jobb med att sköta den. I söndags slet jag med att få den ren, dumma jag har ju haft den liggandes ute hela vintern. Jag stod många gånger och funderade på om jag skulle slänga den, men jag vet liams lycka över den så jag kämpade mig igenom ett antal timmar med att få den ren. 

Måndag

– Puuh helt slut efter denna dag. Var tvungen att börja dagen med att rensa avloppet i duschen, yeeey vilken morgon! Usch jag hatar verkligen när det blir stopp. Så äckligt att behöva rensa bland gammalt hår och sånt. 

Därefter stressa iväg till jobbet, men väl på jobbet kunde jag varva ner.     Blir så glad när jag passerar köksbordet, sommar färger <3 

Sedan hem efter jobbet, fixa lite i trädgården, tvätta och sånt tråkigt som alltid måste göras. Varför gör inte sakerna sig själv, aja. Dock tycker jag trädgården är rolig, när jag hinner med och inte när det känns som ett måste. 

 Jag vill att det ska vara fint, jag stressar upp mig så mycket om det är rörigt och oordning. Jag bara älskar alla sommarblommor! <3 hoppas att de tar sig och blir stora och fina.    – precis hemkommen från gymmet. Puuh det känns så skönt efteråt, men jag var grymt otaggad först. Som belöning unnar jag mig lite jordgubbar och Tea tillsammans med dagens tidning ute på altanen. Vilken underbar kväll! 

Jag har tränat ett tag nu, faktiskt det längsta jag någonsin har gjort! Jag har tidigare tränat ca 1-2 månader och sedan skitit i det. Men nu har jag i stort sett haft rutin på det sedan februari. Känns jätte bra med tanke på jobb och allt annat. Får väl se vad det kan ge 🙂 

   

 Helt sjukt vad jag saknar min plutt, han åkte ju igår, känns som en evighet sedan. Usch det kommer bli en lång vecka..

Nu ger jag upp för idag, tagga duschen och sängen. Godnatt!