Söndag, igen.. 

– veckorna springer iväg.. Idag åkte Liam till sin pappa. Alltid lika tråkigt, usch jag saknar honom redan. En vecka går så snabbt, känns knappt som jag hunnit träffa honom. 

Idag har varit en riktig myssöndag, nästan bara varit hemma, myst och lekt med Liam. Vi började dagen med morgonmys i sängen, varade dock inte så länge då Liam lätt blir rastlös. Ajaa, mysigt trots allt, han är så stor nu så det blir inte så mycket mys.  
Nano lego – små, små legobitar. Liam älskar lego så jag köpte honom en utmaning.  

Underbar och lugn helg, kan behövas. Ibland är det skönt att stanna upp lite och inte fullboka helgerna med massa saker. 

Har dock målat färdigt vardagsrums taket som jag påbörjade i veckan, sjukt skönt men fy fan vad jobbigt, snacka om nackspärr.. Och inte för att jag orkade flytta möblerna och sånt heller, så ahh blev en hel del skrubb därefter, synden straffar en själv. 

– store plutten, han fyller 7 om ca 2 månader, helt galet. 

Usch för någon natt sedan så hade jag en hemsk mardröm, vaknade upp helt förkrossad och tårarna bara rann. Lucas försvann helt plötsligt från mitt och liams liv. Orkar inte rabbla upp hela drömmen men ahh den var hemsk. Men vilken stor betydelse han har i mitt och liams liv. Han är helt underbar, allt som jag någonsin drömt om. I ca 2 år och 5 månader har det varit vi, känns som igår. Fortfarande lika förälskad.  

 Som jag älskar mina två <3 

 – nu får det bli sängen, imorgon blir det jobb, städ och träning.. Tillbaka till verkligen.. Godnatt.

Söndag

– ahaa då var helgen slut, tyvärr så går den alltid för snabbt. Jag vill alltid så himla mycket men hinner knappt hälften. Jag vill ha fler timmar på dygnen!  
Lite njutning för stjälen, underbart väder. Får passa på när man kan, jag brukar inte se dagsljuset längre, det är nackdelen med att sluta sent om dagarna.   

Grymt, önskar jag kunde gå sådana promenader lite oftare. Buhu, höst/vinter är en aning deppigt. Dagarna känns kortare och allt är så mörkt.  

Varför inte lyxa till det med en söndagsmiddag lixom. Haha det blir matlådor resten av veckan xD 

 passade även på att tjuvstarta med lussebullar 🙂 muums. Kvällsfika till solsidan yeey! Känner mig duktig, jag brukar annars undvika att stå i köket, dessutom är veckans matlådor även gjorda! Skönt! 

Men det absolut bästa med hela söndagen var att Liam kom hem <3 som jag saknat min plutt. Usch det är så hemskt att bara träffa honom varannan vecka.  

Underbar söndag. Nu kallar sängen, jobb för mig och skola för Liam imorgon.