Lördag

– Puuh, äntligen är denna vecka nästan slut. Det har varit en riktigt tuff vecka. Så mycket stress. Så mycket som ska fixas.

Jag har beställt en ny bänkskiva, fick hem den i tisdags och igår kom hantverkarna som skulle montera den. När de packat upp allt och sådär så ser de att skivorna inte passar.. Yeeay! Dock var det inte jag som gjort fel i beskrivningen, företaget hade gjort fel. Hantverkarna fick min ritning och kontaktade företaget. Så ahh nu får jag vänta på en ny leverans. Yeey! Jag som hade sett fram emot ett ”nytt” kök till jul.. Ajaa, tur det inte var jag som felat, det hade säkert kostat dubbelt då 😮 

Jag är så glad att jag har Lucas, vad hade jag gjort utan honom. Han har verkligen hjälpt mig denna vecka med all stress och sådär. Har även fått något dåligt virus, så varit rätt dålig i veckan. Usch och fy. Jag som annars klarar allt så bra själv.  

Igår fick Liam sitt första jullov från skolan. Han tyckte att det var jätte häftigt 🙂 dock trodde han att han skulle börja 1an efter jullovet 🙂 haha, fick förklara noggrant att man byter klass efter sommarlovet. Min stora plutt <3 

Igår blev det en lugn taco-kväll med lite lego bygg som Liam fått i strumpan av tomten 😉  

  Varje söndag kommer tomten och lägger ett paket i strumpan om man varit snäll 😉 Liam går och känner där varje dag.. 

Det närmar sig jul, stressigare detta året eftersom vi ska ha julen hemma 😮  Liam är väldigt förväntansfull, han kollar av alla paketen under granen dagligen.  

 Hans sug efter julklappar stillas en aning eftersom han får ett litet paket varje dag. Hans fina kalender som gamla mormor gjort till honom 🙂 

Ajaaa, hoppas på en bra dag idag! Med massa energi. 

Måndag…

– fyyy vilken natt. Värsta på länge.. Tror jag sovit 3-4 timmar Max. Började med att Liam kom in runt 3 för han hade mardröm, vilket var super mysigt. Dock kunde jag inte somna om. Lucas snarkade som en hel orkester, jag brukar vanligtvis inte ha problem med det eftersom jag alltid somnar först, men att försöka somna till det, fyy. Lyckades tillslut somna runt 7, sen kort därefter ringde klockan, yeay! 

Underbar natt! 

Inte nog med det, stressad och trött skulle jag köra till jobbet och öppna. När jag då skulle gå ut till bilen så letade jag efter nycklarna, jag lägger alltid dem på ett speciellt ställe. Ringde till Lucas i all hast och tänkte, fan om han tagit nycklarna.. Han var helt säker på att han inte tagit dem, tills han kände i sin ficka… Faaan, jag kunde inte köra till jobbet och dessutom så låg jobb nycklarna i bilen. Yeay! Ahaa… Fick ringa till mamma, fick deras bil, Alicia körde Br-rundan och hade nycklarna. Hon fick i all hast lämna Olofström för att köra till mig i Bromölla. Ahhh ca 10.20 öppnade butiken. Fyy vilken morgon! 

Inte nog med det, sedan när jag hade slutat och skulle köra och hämta Liam så sprang jag inom maxi för att köpa mjölk. Stressad ännu en gång. Kom ut, tappar den jävla mjölken i marken som börjar spruta.. Ahaa. Fan! 

Meeeen, Liam hade haft en bra dag i skolan iaf! <3 

Dumma dag, måndag fy fan. Men kvällen har varit mysig <3 tagit de obligatoriska julbilderna på Liam 🙂 han är så duktig som orkar med mig.  

   
Har även tagit med systemkameran 🙂 har tänkt att framkalla lite nu inför jul 🙂 blir så mycket bättre kvalité! 

Lucas kom hem med blommor som förlåt för inatt/imorse <3  

  Jag förlät han rätt snabbt 🙂 

Igårkväll blev det ett härligt magpass på gymmet 🙂 skönt! 

Liam ville också prova. Haha, så han fick prova några situps. <3 

  
  
… Nu tar jag kväll, huvudvärk, trött. Intar soffan och laddar för en ny bättre dag imorgon. 

Lördag

– jag hade egentligen planerat sovmorgon till 9 idag, dock ringde Lucas alarm lite innan 7.30. Flera tusen gånger utan att han vaknade, där låg jag helt klarvaken. Jag har jätte svårt att somna om när jag blir väckt. Men jag gick upp i lugnans ro, slapp ju morgonstressen iaf. 

Begav mig sedan upp till ishallen för att se liams säsongsavslutning på hockeyskolan. De hade det riktigt mysigt, de hade släckt ner hela ishallen och placerat ut en julgran och sådär. Några A-lagskillar kom ut på isen och spelade lite med knattarna 🙂 super mysigt och uppskattat av barnen!  

Åhh, imorgon kommer Liam hem, som jag har saknat honom, denna gång ska han vara hos mig i 2 veckor. Känns riktigt bra, kommer dock bli jobbigt när hans pappa också ska ha 2 veckor. Men ahh, hela julen tillsammans med Liam <3 det kan ju inte bli bättre!  
Därefter blev det lite fika på Coffe house 🙂 goott! Man får väl unna sig ibland. 

Dessutom känns det så skönt att ha hunnit med att storstäda tills imorgon när Liam kommer hem, skönt att slippa tänka på det 😀 yeay! 

Passade även på att slå in nästan alla julklappar idag, så imorgon när Liam kommer så är det fullt under granen, han älskar att undersöka paketen. Han tror fullt ut på tomten. För någon månad sedan när han gjorde sin önskelista, så kommenterade jag; ojoj, det där blir dyrt! Hans kommentar; men mamma, det behöver ju inte du tänka på, du köper ju inte julklapparna. Tomten kommer ju med dom!  Hahah söööt <3 om det vore så bra 😉