Måndag..

– måndag igen, snart en vecka sedan vi kom hem från Egypten. Åhh det var så varmt och skönt. En helt underbar och välbehövd vecka med sol och bad. Brr, nu känns det som det är kallare än någonsin. Aldrig varit såhär kall, enorm kontrast. Men ahh underbart att ha min plutt igen. Aldrig någonsin varit ifrån honom så länge, hela 2,5 vecka. På ca 7 år har jag som längst varit ifrån honom 1 vecka +1,3 dagar. Galet! Vi satt i Egypten och funderade på om någon kunde flyga ner honom så vi kunde stanna lite längre, haha önsketänk.. 

    
 gårdagen var helt underbar. Lediga, sol och lite lite snö. Vi passade på att bege oss ut i skogen med Liam och en av hans kompisar. Vi grillade, åkte pulka och lekte dunkgömme. Myys! 

  
 Därefter blev det lite städ och fix. Lucas stack till gymmet och när han kom hem så fick både jag och Liam en varsin överraskning. Liam fick en till kontroll till sitt Xbox och jag fick en super fin blomma <3  

Men ahh denna måndag har bestått av jobb, trodde först att jag skulle jobba i Bromölla men när jag väl kom dit så skulle jag tydligen vara i Karlshamn, haha bara att köra vidare. Tur att jag inte öppnade ensam. Förvirrad måndag. 

Kvällsaktivitet med Liam innan gymmet!