Hittade 2 gamla filmer på Liam <3

 

 

Haha älskar att sitta och titta igenom gamla filmer, kan inte låta bli att skratta. De små liven har sådana ideer. Nu är det helt annat, Liam skäms nästan bara jag öppnar munnen. Nu för tiden ska Toa dörren vara stängd, skulle jag råka gå in så får jag världens suck. Haha <3

Onsdag. 

– konstig vecka, det kändes som måndag igår. Var riktigt trött igår, la mig i sängen redan vid 21. Har dock vaknat ett antal gånger under natten, suck, jag som trodde jag skulle vara utvilad.. 

Riktigt skönt att det är ljusare längre på kvällarna, igår när jag slutade jobba så var det fortfarande en liten skymt av solen. 

Påsken har varit lugn, mest varit hemma och fixat i trädgården, planterat lite blommor och sådär. Umgåtts med Liam. Skönt att kunna ta tagen bara som den kommer utan massa stress.  Liam har lekt med en massa kompisar och då ser uppfarten ut såhär, man får hoppa över alla cyklar, men vad gör det. Underbar känsla när man ser hans lycka med alla kompisar.  Det blev även 2 hårda pass på gymmet, perfekt med barnrum, då kan jag träna utan dåligt samvete att jag lämnar iväg Liam. Snacka om extrem träningsverk, har inte gjort ett riktigt träningspass på ett tag eftersom jag varit sjuk.  Även vi har haft påskmys och letat efter ägg i trädgården 🙂 super mysigt. Dock inte så lätt att gömma med Liam i närheten, han är så förveten så han lyckades ju komma på mig innan jag hann gömma.. Suck.. 

Nu duschen och sedan jobb.