Onsdag..

– Liam har fått sommarlov, underbart. Sitt första sommarlov någonsin, sen börjar han 1an. Det känns som att jag har börjat skolan på nytt, sitta med läxor och sådär med honom, uppfräschning av lågstadiet 🙂 

Men ahh, måndag och tisdag har bestått av jobb, eller ah idag också. Men de 2 första dagarna var Liam med mig på jobbet. Han är så duktig, orkar gå runt i butiken i flera timmar. Men han tycker det är lite roligt att sätta skorna tillrätta. 

Han skaffade sig ett par nya favoriter. 


Lysande skor, man kan även ändra färg och göra så att de blinkar ä. Givetvis så ville han ha en svart och en vit. Så varför inte.. 

Idag har jag hunnit med massor, när jag tänker efter så förstår jag inte hur jag fått ihop allt. Men ahh vaknade redan kl 7 😮 

Tvättat, städat, jobbat, umgåtts med Liam, byggt på skjulet, rensat uppfarten, lagat mat, tränat, träffat en vän. Hmm, det måste bero på vår nya familjemedlem xD vår älskade Robotgräsklippare 😀 oj vad mycket tid vi kommer spara. 

Men nu blir det soffan resten av kvällen. Detta är min sista jobbevecka innan semester. Yeeeey! 

Underbar helg..

– Gud vilken skön helg vi har haft. I fredags tog jag ledigt, började dagen med lite små plock och sådär i trädgården. Så himla fint väder. När klockan var 11.30 så packade jag ihop liams inlines och cyklade till hans skola för att hämta honom när han slutade. Jag var där en stund tidigare vilket resulterade i att jag var med i klassrummet den sista stunden, det var mycket uppskattat av Liam. Usch, kan inte förstå att efter sommaren så ska han börja i 1an, tiden går så snabbt. Men ahh när han hade slutat så krängde vi på hans inlines och åkte ner till glassbåten, en överlycklig Liam som tyckte att jag skulle ta ledigt alla dagar. Haha. Men ahh vi hade det mysigt, därefter blev det lekparken en stund.       

  Vi hann även med ett besök i Karlshamn, checkade lite butiker, blev lite nytt från hm. Vi gick inom Br-skor och tittade läget, det slutade med att vi tog en fika med Lucas. Super mysigt. Därefter begav vi oss till byggmax, det var ju egentligen dit vi skulle från början. Plockade ihop lite brädor, sågade skiten för att få plats med det i bilen, usch vad jag hatar att såga. Jag var typ ensam tjej där, killen i kassan undrade vad jag skulle hitta på. Men ahh jag ska bygga om vårt skjul, händig som jag är xDKvällen bestod av studentfirande, där det bjöds på god mat. Jag kan inte fatta att det var typ 6 år sedan jag tog studenten 😮 helt galet. Vi alla var trötta tillslut så vi körde hem och spelade minecraft en stund innan läggdags, mys, händelserik dag. 


Lördag..
Solen stekte så skönt, så vi alla + en kompis till Liam åkte till hälleviksbadet. Skönt, till en början.. Himlen blev helt svart så vi körde därifrån. I samma veva började det ösregna som bara den. Men det behövdes faktiskt lite regn det har varit så himla varma dagar. Min gula gräsmatta blev iallafall överlycklig av lite regn. Det blev speldag för killarna medans jag tog en städdag inomhus. Jag tycker det är mysigt att gå runt inne och höra regnet och åskan. Mina föräldrar bjöd på grillat så vi åt lite där och badade i deras varma bubblande pool, skönt, jag vill också ha en sådan på min trädgård, hade nog bott i den. 

 
Liam stannade kvar för att tillbringa natten där. Jag och Lucas körde hem och hade spelkväll med fina vänner, super mysigt med en massa skratt. Även denna dag var helt underbar. 

Söndag

Vi alla åkte till randiz lekland i Kristianstad. De har bytt lokaler och byggt om, super fräsch. Dock är det mycket tomyta där jag tycker de kan bygga lite mer saker. Vi saknade deras stora rutschkanor.   

Massa mys hela dagen. Avslutade med att grilla och titta på en film innan Liam skulle åka till sin pappa.  

riktigt skön helg. Usch vad jag är dålig på att uppdatera, men ah fullt upp nästan hela tiden.