Måndag.. 

– då var det måndag igen och Liam har åkt till sin pappa. 

Helgen har varit helt underbar, härligt väder och massa ledig tid. 

Liam var på kalas på lördagen, då passade jag och Lucas på att fika under tiden. Uppskattad kvalitetstid. 

Sedan plockade vi upp Liam från kalaset och bestämde oss för att åka till randiz lekland. Ännu mer bus i några timmar. 


Därefter åkte vi hem, lagade lite mat och hade spelkväll tillsammans. Evigheter sedan vi bara hängde med varandra. De senaste veckorna har varit packade med bortaaktiviteter. 

Söndag – jag passade på att åka till Ronneby Brunnshallarna på loppis för att sälja lite skit, man samlar på sig så mycket, speciellt eftersom Liam växer. Sedan har vi bestämt oss för att rensa ut källaren på saker som bara står. (det går knappt att vara i källaren nu) haha, så det behövdes verkligen. 

Hem snabbt därefter för att köra till byggmax och inhandla plintar och reglar, vi ska bygga staket på trädgården. Skönt att ha det påbörjat. Medans jag var i Ronneby så grävde Lucas upp hål i trädgården till plintarna. Det blev en härlig eftermiddag/kväll ute i trädgården. Innan Liam åkte till sin pappa så passade vi på att äta en mjukglass i det fina vädret. När Liam hade åkt så bestämde jag mig för att utnyttja det sista av den fina kvällen så jag cyklade en runda. Sedan var det soffan, bankad resten av kvällen. Helt underbar helg. 

Nu måndag – tillbaka till verkligheten 🙂 

Lördag 

– tiden springer iväg, nästan ett år sedan jag skrev här. Usch vad tiden går.. snart sommarlov igen, sen börjar Liam i 2an. 

Lördag, ledig helg. Helt underbart, dock så får man försöka hinna med allt annat som man inte hinner på vardagarna. 

Vilken underbar dag det blev igår, Liam kom hem tidigt, vilket innebar att jobbdagen inte blev så lång. Vi spenderade hela eftermiddagen och lite därtill utomhus. Lekparken och dunkgömme med Liam och en av hans kompisar. Älskar vädret, vill bara ha sommar nu.. 

Jag och Liam planterade lite blommor och frön, tidigare i veckan så var vi och köpte lite olika saker. Liam planterade stolt de blommor som han hade valt. 

Därefter stack Liam och Lucas till basketplanen, då passade jag på att röja lite extra i trädgården samt plocka fram robot gräsklipparen, för shiet vad gräset har vuxit.. jag bara älskar vår gräsklippare, jag klippte inte gräset en ända gång förra sommaren, det var ett riktigt bra köp. 

Våra tankar går till Stockholm, Lucas var länge nervös och förbannad över det. (Han är stockholmare) Riktigt tråkigt, följde allt via Aftonbladet igår 🙁 det finns för många idioter.. 

För vår del blev det fredagsmys, Liam önskade snitzel, han brukar alltid få välja fredagsmat, dock brukar det alltid vara tacos men inte denna gång. 

Lördag, jag gick upp tidigt som vanligt. Bestämde mig för att måla om taket inne på toaletten. Jag tyckte att det hade blivit så gult. Det ska ju vara vitt.. skönt att fixa medans de andra sover. Då kan man greja i lugn och ro. 

Dock vaknade Liam, han gick in på toaletten och gav mig en konstig blick. Därefter trampade han på locket med färg.. kanske inte så smart att lägga det mitt på golvet, men va fan det skulle ju bara vara jag vaken. Men Ahh. Jag står på en pall och målar för glatta livet, Liam ropar och jag ska gå och hjälpa honom. Men oj, vad knasigt det kan bli.. fastnade rakt ner färgburken.. med mina älskade morgontofflor, varma sköna och helt underbara, de finns nu inte längre 🙁 Aja, nu är taket klart iaf och Liam har fått frukost. Om en stund ska vi åka till leksaksaffären, Liam ska på kalas senare idag. Som alltid så blir det att fixa i sista minuten. Men det blir nog en helt underbar lördag, vi alla är ju lediga idag ?