Måndag.

– Liam är hemma igen, vilket är super skönt.

Dagarna flyter på, dock en aning för lite sömn. Det är jätte skönt att Lucas lämnar Liam i skolan på morgonen så jag slipper stressa upp efter natten.

Izza & moltas var på kaffe besök. Därefter hämtade jag Liam i skolan och vi körde direkt till Ikea. Var ”tvungen” att köpa ett badrumsskåp. Det var Lorenz första besök på Ikea och det gick super. Liam är så duktig och hjälpsam. Jag har faktiskt aldrig tänkt tanken ”åh vad jobbigt att Asa iväg 2 barn, hur ska detta gå” jag tar allt lite som det kommer.

Jag har alltid varit så stolt över Liam, han har alltid varit så duktig och förståndig. Han är lite Lill gammal, han är min bästa vän❤️

Men Ahh när vi sitter och äter på Ikea så säger Liam till mig att hockeyn har bytt dag, så nu är det på måndagar istället. Ahaaa, och där satt vi ca 1 h hemifrån och åt. Tog reda på vilken tid och skyndade oss genom Ikea. Hockeyn började kl 17 och vi lämnade Ikea 15.30. Vi hann precis. Lorenz får bara gilla läget och flyta med. Därefter vad det bara hem, duscha Liam, göra läxan och göra mat. Sen var måndagen över.

Tisdag, en lugnare dag. Dock inte så mycket sömn då heller. Passade på att bygga ihop Ikea möbeln Medans Liam var i skolan. Samt att jag har börjat med ett litet ”projekt” till Lorenz rum.

Vi får väl se om det slutar bra.

Klockan 13 så stängdes vattnet av hos oss, säkert hos fler i kvarteret, tror att Sölvesborgs energi skulle spola ledningarna. Så jag fick bunkra upp med en massa vatten, det var lixom avstängt till kl 22..

Liam ringde till mig runt 16 och frågade om vi kunde åka till ett badhus, men jag tyckte klockan var för mycket. Då passade han och en kompis på att bada i det vattnet som rann längst gatorna pga att ledningarna spolades.. helt brunt vatten. Men Ahh, busungar med massa idéer. Genom blöta, när Liam kom hem så sa han att de hade hittat ett eget badhus, jag svarade, Ahh i bajsvatten, och skrattade åt honom.

Men Ahh, blev även ett besök hos Yasmine igår, mysigt. Gick förbi schack matt, tydligen ska de ta bort sin barnavdelning i sölvesborg vilket är lite tråkigt..

Försökte ta lite foton på Lorenz igår, men han var inte jätte sugen på det.

När Lucas kom hem så satte vi upp badrumsskåpet, riktigt skönt att få upp det.. därefter beställde vi mat, jag orkade verkligen inte laga något.

Onsdag.. sovit dåligt även inatt, Lucas tog Lorenz på morgonen när han gick upp. Jag fick då sova till typ 9.20. Vaknade upp och tittade på klockan och tänkte Shieet. Vi skulle ju på föräldrargrupp kl 9.30. Aja, stressa upp, slänga på mig och Lorenz kläder och köra direkt ner. Vi hann, ca 10 min försenad bara, yeeay!

Ikväll har Liam handboll, innan dess så får jag se vad dagen har att erbjuda. Men Ahh dagarna springer iväg..

Fredag

– fredag igen. Veckorna springer iväg.. jag som tänkte att jag skulle bli duktig på att uppdatera men det lyckas inte bli så. Dagarna går så snabbt. Aja..

Liam är hemma denna vecka, super mysigt att vara alla. Han myser med Lorenz som bara den, vilket är jätte roligt. Fördelen med stor åldersskillnad, ingen svartsjuka och Liam har förståelse att Lorenz behöver mycket tid. Liam började på handboll i onsdags, han tyckte det var super kul. Imorgon drar även hockeyn igång igen, det är lika bra att ha fullt upp alltid 🙂

I tisdags besökte vi bromöllas gym, trygga fitness. Lite annorlunda men bra. Dock saknade jag en massa maskiner som jag ”brukar” köra.

I onsdags fyllde Lucas år, hela 22 år. Jag tänker väldigt sällan på att han är 4 år yngre än mig. Men vi grattade honom med frukost på sängen och sång.

Jag och Lorenz körde till Karlshamn och hämtade honom på jobbet, passade även på att köka på en Thai restaurang.

I torsdags var vi på BVC, plutten växer som han ska. Nu väger han 4750g och är 57,5 cm.

Jätte tråkigt att lekparken i sölvesborg är avstängd.. men vi besökte skate parken i vilket fall.. köpte lite fika och satt där och tittade på stängslet, som de satt upp runt om..

Lorenz har börjat ”prata” en massa. Dessutom är han vaken så mycket mer, han vill hela tiden vara med på allt.

Igår hade Liam tid hos ögonläkaren, så det blev ett besök i Karlshamn för oss, för att titta hans syn och sådär. Då passade vi på att hälsa på Lucas på jobbet samt titta i affärerna. Vi lunchade och besökte deras lekpark. Super mysigt.

Kvällen avslutades med tårta och Paradise hotel, skit roligt. Som jag saknat pH. Det är så kul att titta på folk som gör bort sig.